TETAK 0 Napisano Octobar 15, 2005 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ja nabavio gore pomenutu mašinu.On je 1990 godište(vožen u Švici jedan vlasnik) tamno crvene metalik boje sa predjenih 57000 km.Izgleda odlièno sa prvom bojom a nema ni ogrebotina.Voleo bih da mu zamenim šajbnu(ispucala je) ali o tome kasnije.Valjalo bi montirati i nove gume što je u izgledu.....a zanima me da li neko ima bilo kakvu prièu(iskustva) na temu ovog motocikla,svoju ili tudju, bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 15, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da poznajem dvojicu s tim modelom, nesto oko 87' god. samo nisam siguran dal' je bas LT, ali ga definitivno prati prica da je to medj BMWima nesto kao CBR1100XX , bio u svoje vreme, naravno, tako da tu nema dileme . Model je top class :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 15, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta pametno da dodam sem - CESTITAM! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 16, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Castitam Tetak, javi mi se u vezi vizira imam dobru i jestinu kombinaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Octobar 16, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je nas Jasminko imao takvog BMW-a, videcu da ga cimnem da ti napise nesto o tome. U svakom slucaju, cestitam za motor! Da se lepo navozas, pa da se provozamo negde zajedno sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Octobar 18, 2005 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala braæo!Ova mašina pored ostalog u opremi ima i ABS, medjutim èini mi se da mi je zadnji disk nešto topliji nego što sam navikao kod japanaca.Valjda ovaj ABS tako deli silu koèenja....Jedan prijatelj koji je u BMW fazonu godinama kaže mi da proverim položaj nekakve sonde koja mora navodno da bude precizno podešena....Da napomenem LT ima i orginalni fabrièki elekrièni brijaè!He,he,he....Dirty, javiæu se!Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Octobar 18, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! ABS ima senzor koji meri brzinu okretanja tocka znaci mora da ti je negde kod tocka pa pogledaj malo mora biti tu negde i vidljiv i da ide zica iz njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 18, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je nas Jasminko imao takvog BMW-a' date=' [/quote'] Neæe biti, imao je 2cil. boxera R 850 R a ovo je 4cil. 1000ccm redni agregat :wink: s mlogo više konja i želje za životom o vožnjom... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Octobar 20, 2005 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan He,he,he.... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...