Aca018 8 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da stavim one "moderne" male zmigavce, znaci sva 4 kom. na moj TDR. Tako da ako neko ima nove ili dobro ocuvane polovne (kvalitetnije izrade)-ponudite...kontakt pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.maxmoment.rs/artikli/podkategorija/sr_latin/152/_/Migavci, to ti je prodavnica ispod brankovog mosta, imaju dosta korisnih stvari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tamo kupio uzeo sam 4 i josh su mi prodali neki Relej da mi ne svetle prebrzo posto su LED... ajde sto mi je 1 migavac crko posle 3 meseca nego odem ti ja kod elektricara (Bane - Brankenštajn) gleda covek to govno i krsti se... kaze to ti u zivotu ne treba... to je relej za maglenke cini mi se !@^$^*#% svaki put kad sam uso u tu radnju probali su nesto jos da mi prodaju... udjem da kupim jos 1 par migavaca da zamenim onaj sto je crko kazu e vidi imamo novi Pravi relay... i naravno ja sam prvi kome je crko migavac i da nema nikakve garancije mozda bih ipak razmislio o nekoj drugoj prodavnici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 16, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 4 komada ovih, penta od marta meseca, sta ynam meni jos lepo rade i to na motoru sa naiymenicnom strujom, tako da mislim da je kvalitet totalno ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi su, hvala na linku, ali sad mi je malo mnogo da dam cca 10.000,oo din... :o Idemo dalje, nastavlja se potraga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 16, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan 10k? paaaa, ovi moji su sad 2480 par, ili ti 4960 sva 4, a vidim i ostali... sem onih narandzastih sa sijalicom oni su 1480 par, a narandzasti led 1980 Kako si ti samo sracunao 10000? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Greska u koracima...cena je za par.. izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan meni bi trebali fabricki migavci od tdr-a,a imam dva komada kakve ti trazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ada bacite samo pogled na cene? http://www.limundo.com/pretraga.php?txtPretraga=migavci&Submit=Tra%C5%BEi&cmbNapPretKategorija=-1&txtPretragaGrad=&txtProdavac= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan Ada bacite samo pogled na cene? http://www.limundo.com/pretraga.php?txtPretraga=migavci&Submit=Tra%C5%BEi&cmbNapPretKategorija=-1&txtPretragaGrad=&txtProdavac= sta si hteo da kazes,u kom smislu CENE. p.s.kontaktirao sam coveka za one yamahine migavce,takvi mi i trebaju ali ima samo dva.hvala za link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo jedan od tdm850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan ooo gojko napokon,jel isti kao onaj sa limunda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da nisu skupi na Limundu. Naime prošle godine naletio sam na nove po 600d par zamenske za većinu su OK! Sada ih ima za 800d, normalno ne led...ima i dr. stvari samo vodite računa kada ukucavate reči u pretragu. Ima razlike između kaciga...kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ooo gojko napokon,jel isti kao onaj sa limunda? OO brate ne zameri mi - glava mi je puna raznih gluposti.. Imam jedan kao nov i jedan bez stakla, a original za tdm, fzr, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj link sto je zemunac ostavio pa mi kazi da li su isti kao ta dva,ako uzmem ta dva a trebaju mi sva cetiri onda bi i tvoja dva ako su ista kao ta dva mogla da mi odgovaraju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan pa koliko budjona za nji dva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo ovde http://www.motooprema.eu/proizvodi/tehnicki_delovi/migavci/vicma/migavci imas dosta jeftinih univerzalnih migavaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...