RED POWER 24 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan 17.oktobar Da li je neko zainteresovan za trening u kuli,supemoto????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bas juce bio u kuli poslom pa sam malo bio pored staze razgledao nije bilo nikog...bas bih voleo da sam sreo nekog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika sa staze u Kuli slike napravio forumas Robi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan kakva je ta staza,vidim da je sira od ada huje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na njoj je vozeno EVROPSKO prvenstvoSM pre par godina....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 8, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj Jugo na stazi zajedno sa motorima?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, jugo je na parkingu koji je od staze odvojen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 9, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, jugo je na parkingu koji je od staze odvojen. Uf, dobro je. ;D Video sam na Huji traktorce kao sisa travu dok klinci treniraju na kartinzima za trku. Tacno na liniji izletanja iz druge desne krivine. Klinci proklizavaju, traktorce kosi travu a mame i tate gledaju u stoperice. Idila. Posle se pomerao i na druga "pogodna" mesta, valjda da uveca sansu da ga neko pogodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...