quasaar 1027 Napisano Januar 22, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre koji mesec sam kupio Suzanu ( i napokon sam i isplatio) Evo kako je izgledao motor kada sam ga kupio: Posla malo vremena, ispostavilo se da ima nekih problema: 1. Glava motora je napukla na nekoliko mesta kod svecica prema ventilima. Reseno je tako sto su mesta za svecice izbusene malo sire, ubacene su caure sa navojima za svecice, zamenjeni dihtunzi i tefloni (gumice ventila) 2. Svi izduvni ventili su bili krivi. Ispravljeni su i jedan je zamenjen posto je malo nagoreo 3. Lanac je bio pogresno uzubljen 4. Slavina za gorivo je ponekad lose pustala gorivo. Rastavljen, ociscen, podesen mehanizam 5. Gadna farba - prefarban Svi troskovi sumirano: Kupovina - 1200 e Ventil zamena - 20 e Dihtunzi, tefloni - 85 e Majstor za glavu - 15 e Majstor za rastavljanje, sastavljanje, podesavanje lanca, ciscenje i sinhronizovanje karbova,... - 150 e Odjava, prepis - 50 e Materijal za farbanje (spricgit+razredjivac+katalizator, smirgle, metalic baza+razredjivac, Lak+razredjivac+katalizator, Akrilna farba+razredjivac+katalizator za nosace kofera, maske, cediljke,...)-100 e Sirene 2x110 Db - 35 e Filter ulje - 5 e Retrovizor 2 komada - 10 e Svecice 4 + 4 rezervne - 25 e Far - 50 e Nov akumulator - 30 e Malo ozbiljniji filter za gorivo - 8 e Dodatni troskovi oko 15 e Sve ukupno - 1798 eura i sad imam motor koji ide k'o zmaj !!! Juce sam obrnuo nekih 200 kilometara i prezadovoljan sam. Sad jos samo da stigne na red godisnji ili neki produzeni vikend pa da obrnem neki duzi krug. Evo i par slika kako motor izgleda sada : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGANCE 0 Napisano Januar 22, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan to se zove trud ... nema odustajanja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 22, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ne niej trud ovo je vec merak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 22, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan svaka chast za trud... ja sam slichno proshao sa mojim motorom pa znam koje je sad zadovoljstvo sesti na takav motor pozdrav i da ga vozish u veselju dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sredjena makina =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas si ga udesio. Svaka ti cast....samo promeni gume, prednju pogotovo...malo me hvata jeza kad je gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Januar 22, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka èast koferi mu taèno daju što mu nedostaje, preterano si ga odradio za primer :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 22, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno si ga dobro odradio! Extra izgleda! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 22, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bas si ga udesio. Svaka ti cast....samo promeni gume' date=' prednju pogotovo...malo me hvata jeza kad je gledam [/quote']Svaka pohvala za rad!!! Gume su skoro nove, samo izgledaju tako nekako... Jesi li zamenio semeringe prednje viljuške, ne vidim ih na spisku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 22, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti èast za trud, motor izgleda odlièno! nego što zameni onaj far, baš je bio svoj na svome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 22, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice guma, zadnja je odlicna, lepi za put neverovatno, a prednja hoce ponekad da proklizne malo kod kocenja ali je moguce da je samo zbog toga ste se tek upoznajemo sa motorom. Videcemo dok predjem nekih 400-500km. Ako bude trebalo sigurno cu je menjati pre puta u Poljsku. Semeringe u prednjim vilama nisam menjao zato sto ne vidim da igde pusta ulje, niti sam primetio da lose radi, ali je ista varijanta kao i za gume, cekam da se malo bolje upoznamo. A sto se tice fara !!! Nista ruznije nisam video od onog pravougaonog sra**a, zamena fara je bila prva odluka koju sam doneo u vezi motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 22, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan sorry a jel to bivsi tanetov motor ??? mada moguce da sam se i istripovala... vrh poso ... svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Januar 22, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ali sad vec mozes, da upalis kad je hladno :?: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 22, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Zverka - to je bivsi Dexterrov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Januar 22, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obozavao i vozio GSa Suzanu godinama, vozio 2 1100 E, '81 i '82......snage koliko hoces, izvanredan motor.....korpa malo problematicna, nisu zasticene opruge kao kod novijih tipova, pa je moguce ispadanje opruga kod pucanja iste...... Postojao je pre 10tak godina forum GS resources, jer je taj bike jedan od legendi sa CB-om i Z-om....moguce su mnoge modifikacije, do skora se dosta preradjivao za drag po USA......odlican resource za ucenje mehanike i konkretno resavanje problema na GS-u....gomila iskusnih ljudi je tamo bila, pogledaj malo history, ako forum jos postoji..... Sretno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Januar 23, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Odlièan bike,stara škola !!! Imao sam takvog,ali 1100 i bio sam prezadovoljan osim struje,a oslalo,mumija od motora !!! Sretno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu!!!lepo je ispalo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja da pohvalim rad bas lepo motor izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...