Jump to content

Moto Zajednica

yamaha fzr1000 Exup

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 296 postova

moja yamaha na prodaju, 1993 god, 28,000 km presla, novi lanac i lancanici, ulje redovno menjano,

nov akumulator, 145+ konja, nije lupana, istekla reg. slike ima negde na forumu, a nemam vremena

da kacim nove jer sam na poslu pa mogu da me snime supervizori:)

cena 2100 eur.

Jasmin, 064/301-50-05.

post-218-12879053943143_thumb.jpg

post-218-128790539434_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Pre 2-3 godine je imala 24000km, napredujes bato, napredujes... :D ;D :P

A zamena??

Moze zamena, auto ili neki mladji R. poz me pa se dogovorimo.

Pa brko ja cuvam svoju masinu, ne akam to i danju i nocu ko ti  :P

• U prolazu, 62 postova

ne volim da spamujem oglase ali nije mi jasno zasto ljudi vracaju kilometrazu pa jedino lud moze da ti povjeruje da je motor za 17 godina prelazio 1500  do 2000 km .

mislim to je moguce ali samo ako je vlasnik bio neki robijas ,ili mu je sluzio kad ode na godisnji u srbiju da ima da se vozika.

• Zainteresovan, 582 postova

ne volim da spamujem oglase ali nije mi jasno zasto ljudi vracaju kilometrazu pa jedino lud moze da ti povjeruje da je motor za 17 godina prelazio 1500  do 2000 km .

mislim to je moguce ali samo ako je vlasnik bio neki robijas ,ili mu je sluzio kad ode na godisnji u srbiju da ima da se vozika.

Mislim da ti je komentar suvisan...

Kao i moj...

Svaka cast na na odrzavanju!

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Koliko ja znam motor je kod njega dosta dugo, cini mi se od 1997 godine ili tako nesto ako ne gresim, cale mu je radio sa strane i nije bio tu a on je bio mali i zato motor nije ni vozen.

U svakom slucaju imenjace moj, ne moze tu nikada da se slaze mnogo kilometara ako se razumes u motore, ima dosta toga na svakom motoru sto govori koliko je zaista presao. ;)

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Kao sto kazu stari kinezi, u svakom zitu ima kukolja, tj. starih motora s malo km. Moguce je, ali vecina  vraca kilometre.

Ja sam ove godine presao 27.000 (po lijepom vremenu  ;D )

Koliko ja znam motor je kod njega dosta dugo, cini mi se od 1997 godine ili tako nesto ako ne gresim, cale mu je radio sa strane i nije bio tu a on je bio mali i zato motor nije ni vozen.

U svakom slucaju imenjace moj, ne moze tu nikada da se slaze mnogo kilometara ako se razumes u motore, ima dosta toga na svakom motoru sto govori koliko je zaista presao. ;)

Brx je do nekle u pravu- motor je kod mene od 2003, a pre toga je bio kod mog tece, koji je jednom otisao na more s njim

i par puta do vrsca i to je nesto ''dalje'' sto je vozen, da se kaze. Ja sam ga uzeo sa 12,000km, a kod mene je stajao u garazi

od 2004 do 2006, nije izasao iz garaze za to vreme, samo je paljen s vremena na vreme u mestu  :)

Neverne Tome mogu da se uvere ako zele, stojim iza svakog km na motoru nije nikakav problem  :)

kengure, vidim lepo ti ovo motorce, ae da pravimo dill neki. . . :)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja