GoranV 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz narode, prodaje se odlicna Yamahica 99 godiste, skroz ispravna, vozim je jedno desetak dana i jako sam zadovoljan, ispravna, pichi ko luda jer ima agregat iz 2003, ocarinjena, placen porez, koliko je presla ne znam jer je agregat nov, cena za ovakvu kakva je u oglasima 2700 a zadnja cena bez cenkanja 2500 za kesh!! 0640050931 Goran i 0641294007 Marko ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranV 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ah da vidi se da ima i Akrapa!!?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranV 0 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Agregat iz 2003. pa onda nov? ;D Hahaha, nov u odnosu na stari!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranV 0 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih fotki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stari napisi status motocikla: stranac,nije,registrovan itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ocarinjena, placen porez, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranV 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stari napisi status motocikla: stranac,nije,registrovan itd. Kazi druskane sta tebe muci!!? Sve je napisano!!! ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranV 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stari napisi status motocikla: stranac,nije,registrovan itd. \ Sta ti znaci to stranac!!??? LEPO PISE DA JE OCARINJENA I PLACEN POREZ!!?? Jedino jos da crtam!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hej stari izvinjavam se jer nisam video gore navedeno,slike me zaslepele! Nema potrebe za takvim napusavanjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima Honda CBR 900 RR +doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranV 0 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej stari izvinjavam se jer nisam video gore navedeno,slike me zaslepele! Nema potrebe za takvim napusavanjem. Vidi rodjo znao bi da je napusavanje i jako sam ti kulturno odgovorio samo sam podvukao neke cinjenice!! Sto se sad ti uosecas prozvanim!!?? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranV 0 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima Honda CBR 900 RR +doplata? Ajde bato nazovi Marka na 0641294007, mozda igra ta zamena!! On je moj konsiglere za motore!! ;D A Yamaha je i njegova u jednom delu, ima sva diskreciona prava!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 23, 2009 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hej stari izvinjavam se jer nisam video gore navedeno,slike me zaslepele! Nema potrebe za takvim napusavanjem. Vidi rodjo znao bi da je napusavanje i jako sam ti kulturno odgovorio samo sam podvukao neke cinjenice!! Sto se sad ti uosecas prozvanim!!?? ??? Samo lagano, drugari, nikome ne treba svadja i prepucavanje... Stevan pitao jer nije pazljivo procitao post, kasnije se izvinio i sve je ok. Idemo dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Tako lep motor a tako ružne reči....nije to prvi koji je prepakovan sa sređenim papirima. Više su mi sumljivi oni 'kristalno' ćisti gde je samo jedan broj prekucan! Ponadajmo se da će i kod nas smatrati agregat za potrošnu robu pa neće kucati brojeve! Simpatičan motor a i cena je ok! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranV 0 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je i kako " pakovan" motor ne znam i ne zanima me!! Ovom je motor u Hrvatskoj crko od zloupotrebe i nemara te je tamo zamenjen agregat i tako je uvezen! Ima sve papire od carine do poreske uprave!! Dakle sve je prosao i za mene je to dovoljno!! A teorije o pakovanjima ostavljam ljudima koji se bolje razumeju o mene u te stvari!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranV 0 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe, narod valjda ceka da padne cena!!?? Ali netjeeeeeee :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan pa od preprodavaca i nece jedine tvoje poruke su na temi oglasi ja neznam zasto administracijija ne reaguje na ovakve fake naloge i sanckionise ovakvo ponasenja preprodavaca koji prodaju po ko zna koliko motora !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...