Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha R6

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozz narode, prodaje se odlicna Yamahica  99 godiste, skroz ispravna, vozim je jedno desetak dana i jako sam zadovoljan, ispravna, pichi ko luda jer ima agregat iz 2003, ocarinjena, placen porez, koliko je presla ne znam jer je agregat nov, cena za ovakvu kakva  je u oglasima 2700 a zadnja cena bez cenkanja 2500 za kesh!! 0640050931 Goran  i 0641294007 Marko

;D ::);) ;D

post-1062-12879053937171_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Stari napisi status motocikla: stranac,nije,registrovan itd.

\

Sta ti znaci to stranac!!??? LEPO PISE DA JE OCARINJENA I PLACEN POREZ!!?? Jedino jos da crtam!!  ::)

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Hej stari izvinjavam se jer nisam video gore navedeno,slike me zaslepele! Nema potrebe za takvim napusavanjem.

• U prolazu, 0 postova

Hej stari izvinjavam se jer nisam video gore navedeno,slike me zaslepele! Nema potrebe za takvim napusavanjem.

Vidi rodjo znao bi da je napusavanje i jako sam ti kulturno odgovorio samo sam podvukao neke cinjenice!! Sto se sad ti uosecas prozvanim!!??  ???

• U prolazu, 0 postova

Jel te zanima Honda CBR 900 RR +doplata?

Ajde bato nazovi Marka na 0641294007, mozda igra ta zamena!! On je moj konsiglere za motore!!  ;D :D

A Yamaha je i njegova u jednom delu, ima sva diskreciona prava!!  ;)

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Vidi rodjo znao bi da je napusavanje i jako sam ti kulturno odgovorio samo sam podvukao neke cinjenice!! Sto se sad ti uosecas prozvanim!!??  ???

Samo lagano, drugari, nikome ne treba svadja i prepucavanje... Stevan pitao jer nije pazljivo procitao post, kasnije se izvinio i sve je ok. Idemo dalje... :)

• Zainteresovan, 726 postova

Tako lep motor a tako ružne reči....nije to prvi koji je prepakovan sa sređenim papirima. Više su mi sumljivi oni 'kristalno' ćisti gde je samo jedan broj prekucan! Ponadajmo se da će i kod nas smatrati agregat za potrošnu robu pa neće kucati brojeve! Simpatičan motor a i cena je ok!

• U prolazu, 0 postova

Koji je i kako " pakovan" motor ne znam i ne zanima me!! Ovom je motor u Hrvatskoj crko od zloupotrebe i nemara te je tamo zamenjen agregat i tako je uvezen! Ima sve papire od carine do poreske  uprave!! Dakle sve je prosao i za mene je to dovoljno!! A teorije o pakovanjima ostavljam ljudima koji se bolje razumeju o mene u te stvari!!  ::)

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

pa od preprodavaca i nece

jedine tvoje poruke su na temi oglasi

ja neznam zasto administracijija ne reaguje na ovakve fake naloge i sanckionise ovakvo ponasenja preprodavaca koji prodaju po ko zna koliko motora !!!!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja