Snake 06 7 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam nacuo, a i procitao na njihovom sajtu, da u Yamahi platneru uz modele R1 i R6 nude jos jedan motor besplatno, e sad ne znam koji je to motor na poklon u pitanju? Zna li neko nesto o tome? mislim, nelogicno mi da se ponovi situacija iz USA sa nasim jugicem- kad za kupljen jedan na poklon dobijes- jos jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5781 Napisano Octobar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobiješ "pocket bike" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da daju neki skuter od ~1000e ali pise treba zvati,koliko sam ja shvatio ima vise od jedne mogucnosti za poklon pa se moze birati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Dobiješ "pocket bike" ja sam mislio da se zezas, ali evo sad sam dobio mail il plattner-a, i zamisli- jeste pocket bike bio taj gratis ''motor''. ali akcija svejedno vise ne vazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobiješ "pocket bike" ja sam mislio da se zezas, ali evo sad sam dobio mail il plattner-a, i zamisli- jeste pocket bike bio taj gratis ''motor''. ali akcija svejedno vise ne vazi. Ja sam video u izlogu u Novom Sadu skuter 4T kinez, kao onaj Sprint. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...