Endurac 943 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg uzi` Canon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg uzi` Canon ;D Ej-ej...ne vredjaj mi brend ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo sam juce eksperimentisao sa fokusima, po meni (i mom skromnom oku) ne radi lose.Sta vi (iskusniji) mislite? Svracao juce do jednog prijatelja koji je fotograf po zanimanju (svadbe-sa'rane i ostale dogodovstine) i pozvao me da svratim ovih dana do njega da isprobamo neke druge objektive-cisto da vidimo kako radi...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...