SPORTAUTO 193 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li su im standardne velicine cizama,posto bih porucio iz louisa neke.Recimo 44 alpinestars su mi extra legle,takodje iz kataloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Octobar 15, 2009 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedne,neki touring model,jbm li ga koji....broj je standardni, u prevodu ako ti u većini obuće paše 42 i u Pro bikeru će najverovatnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 55 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam,obicno nosim 41 ali sam za svaki slucaj uzeo jedan broj vece i knap su mi moglo bi barem za 1broj da budu vece-sve zavisi od kalupa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod slike čizme na sajtu imaš ikonicu makaza otvori je i dobićeš tabelu sa dušinom kalupa. Stani na papir (u čarapama) i olovkom nacrtaj otisak stopala obe noge, izmeri dužine i veću uporedi sa tabelom. Pa ćeš videti koji ti broj odgovara. Inače veličine su im standardne. Ja nosim 43-44 uzeo sam br.44 prema tabeli i savršeno mi odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Ima Peca R850R pa probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Imam probiker street ii broj 47. Inace nosim 46-47 (vise 46 jer 47 ne mogu da nadjem, pa razgazim) i ove cizme su mi ok. Malo se teze navlace/skidaju, ali je to verovatno zbog modela. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li su im standardne velicine cizama,posto bih porucio iz louisa neke.Recimo 44 alpinestars su mi extra legle,takodje iz kataloga Izvini Peca ima alpine,to si vec probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probiker Scout, nosim 43, ali sam morao da ih zamenim za broj vece, znaci manji su im kalupi. To nije pravilo sa njihovim patikama i cipelama, koje sam takodje probao i ok su sto se tice broja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod slike čizme na sajtu imaš ikonicu makaza otvori je i dobićeš tabelu sa dušinom kalupa. Stani na papir (u čarapama) i olovkom nacrtaj otisak stopala obe noge, izmeri dužine i veću uporedi sa tabelom. Pa ćeš videti koji ti broj odgovara. Inače veličine su im standardne. Ja nosim 43-44 uzeo sam br.44 prema tabeli i savršeno mi odgovaraju. Hvala,dobra informacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1827 Napisano Octobar 15, 2009 Lovely jubbly, 909 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam letos probiker traveller u louis-u. odgovarao mi je broj 47. inace nosim 45-46. najbolje probaj ako mozes da nadjes kod nekoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan imam 45 i zaxebo sam stvar...malo su mi velike,broj standardnih cipela mi je 44 uglavnom... znaci ako standardno nosis 44 onda to i uzmi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...