Deki021 27 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Jutros oko 6:20, na Novom bulevaru, ovde u Novom Sadu je kombi ubio nekog na skuteru. Ne mogu vam tacno reci detalje jer kad sam ja to video vec se stvorila stravicna guzva, i neznam tacno jel musko ili zensko jer je les vebio do pola pokriven, ali krvi je bilo mnogo, skuter je totalno rasturen, i sto je najvaznije i kombi je prilicno ulubljen. Neko je tu jako brzo isao. Skuter je izgleda jedan od onih postarskih Piadja, bele boje. Gledao sam u les pokriven tako do pola, kako lezi na betonu, i taj skuter rasturen po bulevaru, pa mi pade napamet zasto je bilo bitno da se toliko zuri? U svakom slucaju, ako neko ima preciznije informacije od mene neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan zalosno bas mi zao ko god da je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je zao ko god bio, ali koliko li je taj nesrecnik bio ocajan da je po ovako hladnom vremenu morao jutros u 6 i 20 da vozi skuter, po mrazu a verovatno i po mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koja021 0 Napisano Octobar 14, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prolazio jutros u 7.20 Subotičkim bulevarom,uviđaj je još trajao,bulevar blokiran u oba pravca,beli kombi na sred puta,rasturen poštarski skuter ispred njega a desetak metara dalje pokriven motorista,jedino što sam video je da je imao kacigu na glavi,detalje oko udesa ne znam,u svakom slučaju pokoj mu duši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, ovo je tema za Crnu hroniku. Prošao sam oko 8:20, uviđaj je još trajao...Kombi je beli Ford Tranzit, dosta oštećen. Plašim se da je opet u pitanju oduzimanje prvenstva prolaza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Octobar 14, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno. Saučešće porodici i prijateljima. Sta se sve desi u dva dana, dva života nestadoše i, verovatno, kao i na početku sezone, najviše se gine i na kraju. Klizavo, slaba vidljivost, ljudi žure jer im hladno... off: urednici, prebacujte ovu temu u "crnu hroniku" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Po najnovijim informacijama izgleda da je u pitanju postar na skuteru, i da je do udesa doslo zbog nepostovanja prvenstva prolaza. Jos uvek neznam cija je krivica, mada nesrecnom postaru to sad vise nije ni vazno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno. Saučešće porodici i prijateljima. Sta se sve desi u dva dana, dva života nestadoše i, verovatno, kao i na početku sezone, najviše se gine i na kraju. Klizavo, slaba vidljivost, ljudi žure jer im hladno... off: urednici, prebacujte ovu temu u "crnu hroniku" Sve si dobro rekao, do slovce... Saucesce... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo poštar NOVI SAD – Poštar Petar M. (1966) poginuo je jutros na Subotičkom bulevaru u Novom Sadu kada ga je s kolovoza odgurnuo kombi „forf tranzit“ kojim je upravljao Dejan P. (1976). Nesreća se dogodila oko 6.20 ujutro, kada je Petar M. na svojoj „vespi“ išao na posao. U istom smeru se kretao i kombi, koji je pri pokušaju da se prestroji udario motociklistu. Petar M. je poginuo na licu mesta, a u kombiju je bilo još pet putnika koji su prošli bez povreda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strašno nemam reči... kao da nas love okolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Octobar 14, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam dobio dojavu od Makinsa otisao sam na lice mesta ali je vec bio zavrsen uvidjaj i odneto telo i motor.Kasnije sam na vestima video da je u pitanju beli Piaggio Free. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega sa posla,tragedija covek koji nikome lose ni pomislio ne bi,dobrica,prijatelj...........iskreno saucesce porodici,a mi dvotockasi da se zapitamo po nekada zaista smo kao glineni golubovi u dzungli na asvaltu.STRASNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 14, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bedak,Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja! Saucesce porodici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan o bože nek mu je laka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Octobar 14, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da verujem,nema dana da ne nestrada motorista,to je stvarno zabrinjavajuce!!! Iskreno saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 14, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zone 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, najiskrenije saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan I ja izjavljujem saucesce nesrecnoj porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 15, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Da nije jurio na skuteru (koji ide jedva 60)? Strasno kako se olako gube zivoti! Ako se ovako nastavi - ko je sledeci!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...