matijak 265 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju/menjažu, origunalni i neoštećeni, Touratech Zega nosači kofera za Afriku Twin XRV650 RD03. O kvalitetu istih nije potrebno posebno govoriti. Jednostavno - the best money can buy! Slike istih možete videti na: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21808.220 Razlog prodaje je što sam sa RD03 prešao na RD07A, na koji, nažalost, ne pašu ovi nosači, a da nešto ''budžim'' - grehota. Nosači za RD03 se više ne proizvode i znam da će nekome značiti da ih dobije u originalu. Cenim ih 150EUR. Fiksno. Evo računice - u katalogu Touratech-a nosači za RD07 koštaju 214EUR + procenat trgovcima od 15-20% = 256EUR, koliko će me koštati novi nosači. Dakle, spustio sam cenu za više 100EUR za stvar koja se više ne može kupiti 'u radnji i koja se veoma teško nalazi čak i u inostranstvu. Jasno, idealno bi bilo da se zamenim sa nekim koji ima Turatech nosače za RD07 ili RD07A, a trebaju mu nosači za RD03. Naravno, u obzir dolazi samo Touratech u originalnom stanju (bez varenja, budževina itd). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih - kontakt telefon 064 329 2578 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo me je Gremlin obavestio da Bera, član foruma, donosi Touratech opremu bez da uzima proviziju. Kako sam planirao da u slučaju prodaje nosača dodam najviše 100EUR za nove i pri tome računao proviziju od 15-20% trgovačke provizije, sada, sa zadovoljstvom, mogu spustiti cenu na 114EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan 100 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, pa koja je to cenaaaa!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da ce necija deca gladovati sto ja ovako bezocno obaram cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...