vlajko 2670 Napisano April 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, ondak za pocetak Zdrelo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, mozda neko ne zna sta mu dodje Zdrelo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/44099-izlet-do-zdrela-petrovac-termalni-bazeni/page__p__762931__fromsearch__1#entry762931 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan jesi ga probao? Iskreno, nisam. Samo sedoh na njega, ali ništa ozbiljna vožnja. No, video sam Gremlina kako se rve sa njim po običnom makadamu Ok, Mikka se NE RAČUNA. On bre sve tera ko ludak Čak i fosamsto sa lubenicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Африка би требао да буде мотор за залазак каријере, када нас начне остеопороза или имамо, не дај боже, вештачки кук... Овде је, помињањем КТМ 990 АДВ дошло до замене тезе! A da li ti liči da je Jager na zalasku karijere? Па он ни не помишља да замени мотор! Барем га никада нисам чуо да је тако нешто рекао, нити је негде на форуму написао! Kakav bre zalazak karijere?? Aaaaaaaaa?? Trenutno ZAISTA ne znam šta bih vozio umesto Afrike, a da to ne zahteva baš ozbiljnu doplatu. Fosamsto sam probao, dopao mi se. Motor taman kakav treba E, sad, rado bih seo i probao neki KTM 950/990 ... ako ima neki dobrovoljac, pa da zamenimo atove na koji km, ja sam za Ali samo offroad, po asfaltu su svi dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 20, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ipak ADV ima tu cast da nasledi AT Kepo, meni je ADV preveeeelik & truntav. On mi dođe nekako za "post-Varadero" period jesi ga probao? Iskreno, nisam. Samo sedoh na njega, ali ništa ozbiljna vožnja. No, video sam Gremlina kako se rve sa njim po običnom makadamu Nishta ti nisi ukapirao Kakav bmw .. mislim, tj. siguran sam da je Kepo mislio na 990 ADV ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan А лада 'иљадупе'сто-специјалка-караванка-петобрзинка-петовратка из срца Русије? Ovo vam je najbolji predlog dosad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Има и изузетне фарове па не морају да уграђују ксеноне! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan sta posle Afrike? Sto volite toliko tu afriku nije mi jasno?Ok dobar motor ali bas tolko Pa druze moj svaki noviji od sadasnje afrike koju vozis ce ti biti bolji.Ja sam povuko rucnu i presao malo na putnicki motor,ono nije 100% ali da se navikavam polako.Dosta je bilo drnndanja.Sad uzivamo mnogo bolje u voznji i ja i zena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji Kobaja u Kotlinu.. pa ces da vidis zasto.. na veciti okrsaj AT vs ST gde NASI uvek pobede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Dodji Kobaja u Kotlinu.. pa ces da vidis zasto.. na veciti okrsaj AT vs ST gde NASI uvek pobede Rado bih dosao ali sam daleko. A kobaji je dosta barustina ,prljavstine,upale misica i td.... Nekako mi ovo zujanje i ravan put mnogo vise prija ps:posalji mi na pp tvoj broj mobilnog mozda mi trebas sledecih dana u srbiji sam za 1 ma j. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja, za tebe samo jedna reč: P E N Z I J A ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja, za tebe samo jedna reč: P E N Z I J A ! Pa znas kako se kod nas kaze ko nije u mladosti taj ce u starosti,a ja sve odradio kad sam bio mlad pa moze i penzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde, molim te... pa rano je još za peMziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja, pusti ga.. poludeo opet pod stare dane.. a onda drema popodne u kafani.. stigo ga umor nemam vise srca da ga zekim i kacim usnule fotografije.. p.s. mozda jos samo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde, molim te... pa rano je još za peMziju Ma nije jos penzija ali treba znati prikociti na vreme Pa jel znas koji je osecaj kad sednes na makinu i spicis 500km u cugu,sidjes sa makine i kao da si sad kreno,odmoran i srecan. A ono na enduru posle 500km kad sidjem treskam se jos dva sata dok nedodjem sebi Sad se pitam pa gde sam ja to gubio vreme? Ja tvrdoglav....,,, enduro pa enduro tek sad vidim koliko sam bio u zabludi Videces druze, setices se Kobajini reci jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Videces druze, setices se Kobajini reci jednom Hoću, hoću... tamo negde u OSAMDESETOJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...