Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA TDR 125 NOVA CENA 1150 NIJE FIXNO e-MOGUCA ZAMENA + moja doplata

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Aprilia leonardo 250

Ne verujem da jos nije prodat...

Odem na najlon pre dve-tri nedelje i lik prodaje TDR reko ajd da stanem da vidim kakav je,na oko deluje kao da je krsina najzesca, farba u ocaj stanju, polomljeno par sitnica, obe gume jako lose plus zadnja probusena,... reko ajd bas da pitam koja je cena ocekujem do 1000e maximalno, kad lik bez i malo laznog stida i srama kaze 1600e :)

Toliko o tvom spustanju cene, ne spustaj naici ce vec neko ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 118 postova

Slazem se sa Grnjom, ovaj motorcek je ko lutka, spustio si cenu vec 500 eur :o

Sta jos treba da ga poklonis ???

Nego, ja se pitam kako ljudi uzimaju kineze i daju 1300 eur a ovakva Jamaha se ne prodaje.

Slao sam pp nekom liku jesenas kome se klinac lozi na ovakav motor i nudio mu 800 eur za  Sprint Pinca 125 ccm 2008 g.

Naravno odbio me za 50 eur.

Ja posle nasao istog takvog za 650 eur, kupio vozio 300 km, i ODMAH prodao kolegi za 600 iako sam bio na gubitku.

Da je tad prodao za 800 i dodao 350 pa verujem i 300 imao bi sada svoj omiljeni motor ovakav kakav se relamira-

Znaci motor je lep, vidi se odrzavan, ima extra cenu-- zakljucak prodajes ga uskoro i to sigurica samo refresuj oglase i stavi ga u polovneautomobile.com.

Srecno ;)

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: buell

aaa joooj tek sada sam video da je puno..hoce mi stici por.ako je neko poslao sada..?

prelazim sada na neki naked ili r, zanima me zzr 600, cbr 600 f, bandit, tako neki model :)

opet hornet?

• U prolazu, 61 postova

Motor je ko lutkica,a ti samo nastavi da spustas cenu na kraju ces ga pokloniti.Taj lik sam ja,samo sto je tada TDR bio 1600e,a princ je sada druga prica zezne se covek jbg.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja