lazakamikaza 95 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam gumu 110 ali veca i jeftinija ponuda je guma 120 pa me teoretski intaresuje da li neko zna kako bi se motor ponasao sa sirom prednjom gumom odnosno da li bi se time nesto dobilo ili samo izgubilo? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Napiši i o kom se motoru radi da li je u pitanju enduro, touring, race... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Stavio je drug na CBR600f1 siru tj umesto 110 stavio je 120. Tangenta zaobljenja je na kraju pod uglom od 90 stepeni zato sto je guma siroka za tu sirinu felne. Ne bih se ja zezao sa tim, ne prave se dzabe razne sirine gume i felni, svaka felna ima svoju propisanu sirinu gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dimac, kamo torta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Guma je sport-turing Bridgestone ali dobro kazete sto bi se zezali sa prednjom. Za zadnju sam cuo moze za 10 da se poveca ali i tu koliko se dobija estetikom gubi se u voznji (tako kazu-nisam prob'o). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kada stavis siru gumu,motor postaje dosta tromiji na obaranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 11, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vise mase,veci ziroskopski efekat.Stabilniji kad ides ravno,tezi u skretanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam nazad 140 a fabricka je 130 i odlicno se ponasa da cu ponovo kupiti 140....a za prednju nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Meni su na suzukiju rf 600 obe gume uze od fabrickih (sa njima sam ga kupio), lako se obara u krrivinama i na pravcu se ponasa odlicno. Kad ih potrosim stavicu fabricke dimenzije i znati tacno razliku u lezanju. Sa sirim gumama mozes samo da izgubis na lezanju i maksimalnoj brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan dimac, kamo torta? Torta nema, samo pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...