Gargi 1229 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Situacija sve gora, pa shodno tome i cena sve gora za mene 4500 eur Ja sam već debelo u gubitku :( > ali sila nepita....... U donjim postovim sam postavio jedan video . Može se otprilike čuti rad motora. Prodajem Aprilia RSV 1000 rr factory , 2004 god. Dakle kao prvo ovaj model tj. napravljen je u limtiranoj seriji od svega 200 kom. Veoma je redak,ovaj nosi fabrički br93, u Srbiji nema ni jedan osim ovog. U čemu se razlikuje od ostalih. Osim što nosi oznaku factory što znači da je najjači model sa opremom,dodata je još oznaka RR tj. sam agregat uglavnomn od magnezijuma, klipovi umesto običnih stavljeni su molybdenum disulphide,itd. Da skratim priču sve što se stavljalo na mašinu koja je išla na SBK trke stavljeno je i na ovaj limitirani model. Ostala oprema. Ceo ram osim zadnje viljuške je od magnezijuma,kompletno ÖHLINS multipodesivo ogibljenje takođe sa SBK, stabilizator isto ÖHLINS, radijalne kočnoce BREMBO prednje i zadnje, radijalna ručica kočnice i kvačila, plivajući diskovi, felne OZ racing od magnezijuma, mnoštvo karbonskih delova, EXAN racing izduv (only for race), potpisi Hage i Edwardsa na rezervoaru, itd,itd ,da ne davim više, koga interesuje sve ostalo neka pročešlja net. Motor je u besprekornom stanju bez ikakvog ulaganja. Poseduje kompletnu papirologiju dovezen je iz italije, ja još nisam platio carinu i porez, to ostaje onom ko ga kupi. Dakle naglašavam, motor je stranac, 101% regularan,ima sve papire i može da se carini, Ja sam ga lično doterao i obišao sam pola Evrope sa njim. Nisam ga carinio jer mogu da ga vozim i sa stranim tablicama.Te tablice ne idu uz motor jer moram da ih vratim pri odjavi motora. Motor je na prodaju izi isključivo finansijskih razloga to jest nikakve zamene me ne interesuju. Tel. 064 668 5287 Gargi By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-09 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Da nije malo ukrivo ova slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Naucna fantastika! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan P.S Zaboravio sam da napomenem da je motor totalno lud,vožnja nemože da se uporedi ni sa kojim drugim motorom, možda Ducati 999 ???,.Ja sam vozio dosta mašina ali ova je stvarno priča za sebe, kao divlji konj, zvuk je nešto najlepše što može da se čuje od motora 10 000 Rpm a dva ciliondra pod uglom od 60 stepeni, da se naježiš ;D. Stabilnost u krivinama 10 sa zvezdicom... samo se treba navići na 2 cilindra. Sve u svemu ne bih ga preporučio početnicima.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo!! :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 9, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odmah zaboravljam na comfort i ostale gluposti i hvatam sebe kako razmisljam ubrzano kako da ga se dokopam... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika u osečaju tokom vožnje od Aprilie VSR 1000Mille? Neki lični utisak ako si imao prilike voziti i nju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Motor vrhunski , imam igracku takvu u sobi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam jednom prilikom Apriliu RSV 1000 Mille koja je bila spremana za trke, motor nenormalno povlaci sa malih obrtaja i non stop se dize na tocak, ma totalno lud motor. Mogu samo da zamislim kako tek ide ova... U svakom slucaju srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nije jedini Jedan sa full Akrapima mi je otisao ispred nosa za puno manje na nasim tablicama Pa nek neko kaze da nisu kod nas najjevtiniji motori...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Nije jedini Jedan sa full Akrapima mi je otisao ispred nosa za puno manje na nasim tablicama Pa nek neko kaze da nisu kod nas najjevtiniji motori...... To je verovatno bio factory ili factory r,ovu limitiranu seriju Duplog r-a teško ćeš naći i negde preko, ja sam je lovio 3 godine. I sad molim boga da nađem neke pare na drugi način da ne moram da ga prodam :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika u osečaju tokom vožnje od Aprilie VSR 1000Mille? Neki lični utisak ako si imao prilike voziti i nju! Vozio sam i stariju rsv , jedina sličnost je u zvuku ,sve ostalo je drugačije. dosta tvrđi,čvršći, u krivini savršeno krut,nema onih vibracija kao kod starije, bolje ubrzanje,menjač elastičniji, ma sve drugačije jeb... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno si u pravu....ja nemogu jos uvek da je prezalim.... :'( Srecno sa prodajom, samo vidis i sam da je ovo cudno "trziste"........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno si u pravu....ja nemogu jos uvek da je prezalim.... :'( Srecno sa prodajom, samo vidis i sam da je ovo cudno "trziste"........ Bem li ga ... Ja prodajem a molim boga da ne prodam :( Muka je to golema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...sta reci a ne zaplakati ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 11, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Neka moj post moderator kasnije obriše kao off.. Evo, šta reći...Takav motor se ne kupuje i ne prodaje na klasičan način. On se prvo traži, pa čeka. Znaci kada pronađete tako redak primerak onda upoznate vlasnika, sprijateljite se sa njim i zamolite ga, da ako makina nije već nekom namenjena, bude prvo vama ponuđena. Limitirane u malom broju serije, se ne kupuju preko oglasa već se čekaju godinu, dve, tri ako treba a tako ga i prodajete kada sebi pronađete nešto što vas, sledeće interesuje. Postoje takozvani 'kobac' kupci. Sa štekom para čekaju da se pojavi nešto sl. pa da uskoče, ucene i posle čekajući 'ložanu' dobro zarade. Ne želim da ulazim dublje u etiku kupoprodaje jer se sa time ne bavim ali želim samo jedno.... a) da prodavac pronađe ako je ikako moguće drugi izvor da zatvori finansijsku nepriliku...ili, b) da naleti kupac koji nije preprodavac i da se zaista obraduje 'poklonom sa neba'. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima istu taku marko u ns sa leo vincima nijesi jedinii Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan ima istu taku marko u ns sa leo vincima nijesi jedinii jbg... ja sam iz Temerina to je nekih 10-ak km. od NS, i zujim po gradu svaki dan i u okolini koga znam da je imao factory to je Dane iz Kaća, a i to je bio običan factory što je povelika razlika koju sam već opisao. A uostalom totalno je nebitno jel jedina u Srbiji ili nije. Ja bih voleo da ih ima bar 5 kom., bilo kakvih factoryja pa da možemo malo da proćaskamo ,razmenimo iskustva da se nađemo ,provozamo, da otvorimo forum RSV ;D ;D, da ljudi vide da neznaju samo Japanci da naprave mašinu,što se uostalom i vidi u SBK-u , ko prati vidi se da je Biagi u samom vrhu. P.S Ako neko čita ovo uopšte,i ako ima bilo kakav RSV,RSV factory u Srbiji a i dalje,neka mi se javi na pp ili preko bilo kojeg foruma, ili tel. da malo prodivanimo. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan pa da imate malo vise krivina bilo bi nas vise po vasim krajevima ...ovde u BG su relativno usamljeni pogotovo kad treba neka voznja da se organizuje, tako da ako ima neko druzenje javi ! i ova moja je potekla iz tvojih krajeva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ove slike otpozadi ispale ružne pa slikao Marišku. JA se vozam sa Gargijem motor je totalno lud i extra se i čuje a bogami i povlači. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan pa da imate malo vise krivina bilo bi nas vise po vasim krajevima ...ovde u BG su relativno usamljeni pogotovo kad treba neka voznja da se organizuje, tako da ako ima neko druzenje javi ! i ova moja je potekla iz tvojih krajeva Huraaa... već nas ima dvojica. E h šta da ti kažem prijatelju, to ti je prokletstvo vojvodine... ravno sve u p.m.. Cele godine planiramo sa drugarima da odemo malo tamo prema B.G kažu tamo negde oko Avale ima neki put sa brdo lepih krivina a i asvalt lep, pa da i mi lale malo vatamo krivine. Al avaj svaki vikend negde neka krkancija,susret,žurka, a zna se vala mi lale volimo i jesti i piti a onda posle toga nema vatanja krivina ;D ;D ;D ;D. E sledeće godine ima da idemo u planine, pa šta bude. Samo trebće nam vodič mi se slabo orijentišemo čim nevidimo min. 5 km. ispred nas . P.S Izvvinjavam se što malo offujem al..... Bigneda stavio sam te u spisak prijatelja,pa da se čujemo. Ako mogu TDM-ovci da se skupe možemo i mi.Poz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moju RSV prodao na prolece ,a sve njene mogucnosti sam testirao na putu SABAC-Valjevo. Veci deo puta je nov asfalt,sirok put a krivine jedna za drugom rodjene za cepanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...po gradu slabo vozim a najcesca ruta je Beograd-Mladenovac, gomila dobrih krivina i od skora odlican asvalt (bar vecina puta) ...e sad nas vreme nece posluziti ali ako budete raspolozeni neki lep dan za voznju po krivudavom putu javite, docicu po vas ako treba volimo i mi da krkamo ...e da blizu Arandjelovca na Bukulji ima odlican restoran za 'dopunu' goriva i mali predah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Beograd Mladenovac MB Jagnjetina e to je prava putanja sa puno svega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...