Jump to content

Moto Zajednica

Pao motorista kod Narodnog pozorista (BG) veceras

Recommended Posts

• 4_tocka_i_karoserija, 2020 postova
  • Motocikl: -

Pri kraju dnevnika RTS-a prikazase ozbiljno polupan motor kod Narodnog pozorista.

Motor je nesto vece, ali (meni) potpuno neprepoznatljivo od udesa.

'Ocevici kazu' da je motorista izgubio kontrolu dok je 'izvodio egzibicije'.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

ZEM-BEOGRAD-UDES

Povredjen motociklista u centru Beograda

BEOGRAD, 9. oktobra 2009. (Beta) - U udesu u centru Beograda vecceras

oko 19 sati povredjen je motociklista koji je nakon pada sa motora

privatnim automobilom prevezen u neku od beogradskih zdravstvenih

ustanova.

Kako je agenciji Beta recceno u MUP-u, nije recc o sudaru vech je

motociklista pao sa motora u Vasinoj ulici u blizini Narodnog

pozorissta.

Za sada nema preciznih informacija o uzroku pada, a prema tvrdnjama

occevidaca, vozacc je pao sa motora dok je "izvodio egzibicije" na

ulici.

Saobrachaj u smeru ka Terazijama je zbog uvidjaja neko vreme bio

zaustavljen.

(Kraj) mnz/vbr

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: buell

VEC VIDJENO.MLAD,LEP,LUD,I SVEMOCAN.KURCENJE,TOCKIRANJE DOBRE RIBICE NA SVE STRANE I TRAAAAAAAAAAASSSSSSS.

NADAM SE DA NIJE OZBILJNO POVREDJEN VOZAC I DA CE SE BRZO OPORAVITI ALIDOKLE VISE DA SE TAKVE STVARI ?KADA CE SE DOZVATI PAMETI BIKERI KOJI MOGU SVE?KOLIKO JOS SRANJA MORA DA SE DESI DA BI MLADI,LEPI OSTARILI I BILI MATORI I RUZNI?

JOS SVE TO U SAMOM CENTRU GRADA ZAMISLITE DA JE MAJKA SA MALIM DETETOM PROLAZILA TUDA I DA JU JE OBORIO ,ODLETELI DEO SA MOTARA UDARIO UKOLICA ILI JOS GORE U DETE...?ITD,ITD,

NAMA TREBA ZAKON KOJI CE TO SANKCIONISATI TAKO DA NIKOME NEPADNE NA PAMET DA TE STVARI ILI RADNJE RADI NA PUTEVIMA GDE BI MOGAO BILO KOGA DOVESTI U OPASNOST.

IZVINITE AKO SAM VAS SMORIO ALI NIKADA MI NECE BITI JASNO ZASTO MORA COVEK DA SE KURCI I NAJEBE DA BI BIO VIDJEN ILI BAJA,PA ZAR NIJE NISTA OSTALO OD PAMETI ,LEPOG VASPITANJA I LEPIH MANIRA ILI DANASNJE DEVOJCICE PADAJU SAMO NA TOCKIRANJE I SLICNO.HVALA BOGU DA SAM U BRAKU 14 GOD I DA IMAM DECU INACE NIKADA NEBIH NI JEDNU RIBU SKRATIO AKO SU VECINOM TAKVE.

ZELIM BRZ OPORAVAK MOMKU KOJI JE PAO I SLEDECI PUT DA PROBA SAMO SA PICEM U OBLIZNJEM KAFICU ILI BIOSKOP MOZDA TO BUDE BEZBOLNIJE.SRECNO

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: Suzuki DL1000 K4

I posle se cudimo sto nas zbog ovakvih indijanaca ljudi mrze >:( >:(>:(  Vozio strucnjak na zadnjem i kada je izgubio kontrolu skocio sa motora,ustao seo u taksi i pobegao,verovatno je motor regularan i registrovan... Strasno :o :o :o

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Povređen motociklista

9. oktobar 2009. | 19:59 -> 22:09 | Izvor: B92, Beta

Beograd -- U udesu u centru Beograda povređen je motociklista koji je nakon pada sa motora privatnim automobilom prevezen u neku od beogradskih zdravstvenih ustanova.

U policiji je rečeno nije reč o sudaru već je motociklista pao sa motora u Vasinoj ulici u blizini Narodnog pozorišta. Za sada nema preciznih informacija o uzroku pada, a prema tvrdnjama očevidaca, vozač je pao sa motora dok je vozio na jednom točku.Saobraćaj u smeru ka Terazijama je zbog uviđaja neko vreme bio zaustavljen.

Nesreća se dogodila oko 19 sati u Vasinoj ulici ispred Narodnog pozorišta. Kako su TV 92 rekli očevici koji nisu hteli da daju izjave pred kamarema, za sada neidentifikovani motociklista se velikom brzinom kretao iz pravca Studentskog trga ka Trgu Republike.

U jednom trenutku on je motor podigao na zadnji točak, a kada je počeo da gubi kontrolu, skočio je sa motora, pao na ulicu, a zatim ustao i uleteo u prvi taksi koji je naišao.

Motor je leteo nekoliko metara u visinu.

"Usled velike brzine i od siline udarca "Jamaha" se raspala na tri dela. Kako je u tim trenucima na ulici bilo mnogo vozila, samo zahvaljujući čudu niko nije nastradao", rekao je jedan od očevidaca.

U MUP-u su nam, međutim rekli da još nemaju informacije o tome da li se i u koju zdravstvenu ustanovu vozač motora odvezao.

Posle udesa, ispred Narodnog pozorišta okupio se veliki broj ljudi, a saobraćaj u tom delu grada bio je zaustavljen na oko sat vremena, koliko je trebalo da se izvrši uviđaj, i da ekipe Beograd puta uklone delove motora sa ulice.

• U prolazu, 88 postova

AKO JE ISTINA DA JE ZAPALIO TAXIJEM POSLE SRANJA TREBA GA ZIGOVATI BEZ VAZELINA.ALO MOGLA JE DA BUDE BAS TVOJA CERKA,SESTRA NA ULICI I NAJEBE BEZ RAZLOGA.ZATO LJUDI IMAJU POTPUNO POGRESNU PREDSTAVU O BIKERIMA.

• U prolazu, 88 postova

pa mozda nebi ni bilo,kad bi bilo a da nije bilo ,zasto se uvek nadje neko prozvan.oprostite molim vas na mojim komentarima nece ih biti vise .

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

I posle se cudimo sto nas zbog ovakvih indijanaca ljudi mrze >:( >:(>:(   Vozio strucnjak na zadnjem i kada je izgubio kontrolu skocio sa motora,ustao seo u taksi i pobegao,verovatno je motor regularan i registrovan... Strasno :o :o :o

Da se nadovezem, ja sam cuo ovo isto iz "pouzdanog" izvora, samo ima jos i nastavak a to je da je pre nego li je seo u taxi skinuo tablicu  ??? :o >:(

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Bio je sad snimak na B92 stvarno rastavljen R1 nije mi jasno kako.....tocak sa vilama na jednoj a drugi tocak sa masinom na rdugoj...sve unisteno..otpali karbutatori....itd..itd........ima tablicu ispod repa BG 22-200..........prica je po meni naduvana da bi se svi motorasi ocrnili....jel kako neko moze da pobegne a ima registraciju??????

• Drug član, 1137 postova

cudi me da je tu uopste tockirao, tu niko ne tockira, svi odu u deo od pekare toma ka slaviji gde nema pesaka ni skretanja...

ko zna, mozda je motor kraden ili "stranac" pa je zato ga ostavio tu...

a raspad na dva dela, pretockirao, motor napravio salto i tresnuo u zemlju...

kako drugo objasniti :)

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ljudi svasta je moguce ali imao je tabilicu onako sakrivenu ispod repa kako ih svi koji voze eRove sakriju......znaci nije stranac 100% a ako je ukraden...onda je lik otisao po drugi motocikl jer nece se valjda voziti taxijem???????

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Ma sve je to naucno tehnicki obrazlozivo, osim vozaca koji je bez ojacanja ostao u komadu i sjeo u taxi.... ::)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ...izdace ga sreca kad tad...

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Zvao me nas drugar taksista bas posle udesa i rekao da je covek pustio motor, iskusno se odkotrljao do taksija i pobegao ostavivsi motor zakucan u bus! >:(

• Svrati ponekad, 140 postova

Sad stigoh do kompa ,ina;e sam prošao i posle se vratio da vidim štaje bilo.

Motor jeste Yamaha crna ali onako ni deca ne polome igračke .

Motor nema uopšte deo rama koji je ispod rezervara ,pukotina je na delu rama gde se spajaju rezervar i sedište ,prednji točak nedeluje kriv kako izgleda pri jakom udaru .A čuo sam priču od autobusđžije da je ovaj imao kacigu i kako je pao odmah ustao i uleteo u teksi sa sve kacigom i zapalio .

A tablica upšte nije nameštena preterano sakriveno ,stoji na delu odmah ispod stop lampe.

Čak komentari ljudi da deluje vrlo iscenirano.

Kako neko kome propadne centralni deo motora ili ono mesto na kom sedi padne nezabode glavom ,rukama  ili nogama u neki od delova motora koji se lome prema vozaču .Vozač kaže da je ovaj čak skočio sa motora ,što po meni znači da za takav pad mora imati opremu i nije mogla da bude velika brzina ,i pored opreme ustati odma i odreagovati tako malo je za naučnu fantastiku .

Drage kolege mislim da sad treba sto više da se obeležimo da bi se što lakše prepoznavali po gradu ,možda zatreba pomoć prijatelja .

Centar + takav lom motora da nenajebemo bezveze .

• Drug član, 1137 postova

ma istockirao je sigurno u minus ...

on je u tom slucaju iz manje brzine i sa niske visine pao

jer motor usporava kako ulazi u minus (znam iz licnog iskustva jbga)

tablica je moguce namestena...

i ja da vozim kradeno nesto stavio bih neku nazovi tablicu...

• Vlasnik sajta, 5376 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

cudi me da je tu uopste tockirao, tu niko ne tockira, svi odu u deo od pekare toma ka slaviji gde nema pesaka ni skretanja...

Sta, to mesto je predvidjeno za tockiranje? Vidis, nisam znao. Sve vreme sam ziveo u ubedjenju da stuntovi treba da se rade na izolovanom parkingu gde nema vozila ni ljudi, ali mi je resenje bilo pred nosom - centar Beograda.  >:(

E bas ti hvala sto si mi otvorio oci.

• Zainteresovan, 726 postova

Možda, možda, možda..

A šta ako motor nije ukraden već registrovan i osiguran a on lepo otišao kući pozvao muriju i rekao da mu je neko zdipio motor, jer ko će ga od očevidaca prepoznati ako je imao kacigu...pozove osiguranje i molim lepo...odšteta! Plus ne odgovara za ugrožavanje bezbednosti, dozvola ostaje u đepu !?

Možda bata ima bubrege tj. klikere!!!

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Prvo se kurcio, a kad je video da ne ume - zbriso ko neka p....ca !  Mora da je otiso kuci i sakrio se pod maminu suknju. A kad mu policija dodje - pravice se da nema pojma ni o cemu, i mama i tata ce da tvrde da njihov sincic nije nigde izlazio iz kuce zadnja tri dana.  Ne bi me cudilo da mu i motor jos plati osiguranje ( mama ce to da sredi ) !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja