boki.64 1956 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Americki sajt, fine cene, ok roba, mozda ce nekome biti od koristi: http://www.leatherup.com/ Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam pre nekoliko godina da narucim nesto odatle. Nije moglo, da li zato sto nisu mogli da skinu pare sa nase kartice, ili nisu hteli da salju u Srbiju (cest slucaj sa firmama sa Floride), ne secam se vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Octobar 10, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Americki sajt, fine cene, ok roba, mozda ce nekome biti od koristi: http://www.leatherup.com/ Pozdrav! Jesi porucivao do sada ? koliko je trebalo za isporuku?Sa kojom karticom si placao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Americki sajt ali nisu amerikanci. Jakne nisu bas kao na slikama. Greska u šivenju je oko vrata. Čim se ispruže ruke nagužva se ornji eo jakne i smeta. Isto tako izgobi formu i prednji deo i dolazi do lufta izmedju grudi i jakne. Koristi se bufalo koža ne govedja. Kod poznatijih proizvodjaca ili brendova cene jakne zavisi i od starosti goveda. Sto mladje to skuplje. Imao sam priliku da probam. Evo i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi porucivao do sada ? koliko je trebalo za isporuku?Sa kojom karticom si placao? Nisam nista porucivao, tek sam dobio link. Sto se tice narucivanja imam familiju u Kanadi pa bih tim putem ako mi se nesto bas svidi. Na znam da ne bude skuplja dara ... Mozda narucim neke rukavice za pocetak pa da vidim. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...