hellena 60 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Izvukli ste se za dlaku, lenštine jedne :D No. 1 No. 2 No. 3 GLASANJE JE OTVORENO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za broj 1. jeste snap shot, ali ima neku kompoziciju i atmosferu i nije pravljena "namenski" za ovu temu...Uz malo intervencije u crop-u, bila bi jos bolja. Hvala svima koji su se potrudili da se takmicenje nastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se stidim, ali jednostavno nisam imao nista u arhivi na ovu temu a vremena nema da se fotka namenski...sorry :-[ P.S. Glas'o...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 7, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrrrrlo subjektivno, ali glasah a br. 2! Afrika je ipak Afrika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrrrrlo subjektivno, ali glasah a br. 2! Afrika je ipak Afrika ;D I mene je Afrika privukla al ipak, ni bo babu ni po stricevima 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2394 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jaka ova afrika , baš privlači pažnju ... i ako je mala na slici ;D Ne, stvarno, odvlači pažnju sa točka, tj. sa teme ... zato ,No 1 it is ! P.S. Ni ja nisam mogao da nađem/uslikam ništa dovoljno vredno da bih poslao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Uz pomoć točka do prirode...samo opušteno! No 3.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan No.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 7, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Xa xa ma ne mogu da verujem i ja sam slikao ali me je bilo sramota da saljem kad ono... sve sami sektasi ;D P.S. Glas'o za 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sramota jedna, koliko vas glasa, a koliko vas igra?! Sram da vas bude! Svi da su poslali po fotografiju za sledeci krug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na koji nacin ali sam opet poslao fotografiju koja nije zavrsila u Heleninom inboxu, evo je vama na uvid bez takmicarskog statusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E pa dosta vise vi sektasi ... glasao sam za No. 1 Ne znam na koji nacin ali sam opet poslao fotografiju koja nije zavrsila u Heleninom inboxu, evo je vama na uvid bez takmicarskog statusa. Pa kako prijatelje... jaaaoooooj ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 8, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Zub ŠTETA! Slika je baš dobra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan @Zub ŠTETA! Slika je baš dobra... Kaze Helena da joj sa mog kompa postu gura direktno u spam. Zasto, nemamo pojma. Hvala drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Glasah za 1. samo zato sto nije "tocak" u pitanju. Mashte nigde ni od korova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Imamo pobednika! Čestitam! Motoholic postavi novu temu! Molim Zub-a da mi svoju fotografiju u sledećem krugu pošalje na pp zbog ranijih problema. Idemo dalje. Nadem se da će ovog puta više vas učestvovati. Još jednom da ponovim: SVI SEM PROFESIONALNIH FOTOGRAFA IMAJU PRAVO DA UČESTVUJU! Pokušajte, nije teško. Ovo je samo igra gde se svi po malo zabavimo, a ponešto i naučimo. IZVOLITEE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 16, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hi hi, prvo pa muško... ;D Na slici je zabavni park na keju Santa Monica Pier, u gradiću Santa Monica prilepljenom za levi bok Los Anđelesa.... Popularno turističko mestašce ovde u lokalu.... Evo još nekoliko slika koje sam uslikao za ovo takmičenje (posl'o samo jednu naravno): Slikano idijot-aparatom iz ruke, jer sam zaboravio da ponesem stativ i novi fensi aparat koji je kupila Sprocketeer. Za sledeće takmičenje zadao bih nešto da malo vežbamo makro.... neka tema bude ŽIVULJKA. Definicija živuljke: malo živo biće, ne veće od miša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Motoholiću čestitam, ove "propratne" sličke su mi još žešće od pobedničke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2394 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se ! SVE (dobro, sem prve ) su bolje od one koju si poslao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Majstore !! Zaista su ti sve ostale bas odlicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bane...odlicne slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motoholiću čestitam, ove "propratne" sličke su mi još žešće od pobedničke. Uze mi Nucleus rechi iz tastature...odlicne slicice...ove dodatne sujos bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...