Swa 58 Napisano Octobar 4, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli 50-ak bajkera da se skupi ili vise i odu kod bake! Koliko bi to bilo dobro Zju, mnogo dobro, ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ajde da joj kupimo ficu jbm ga ne moze da kosta vise od 200 eura. svako po malo i eto jedne radosne bake. I ja cu rado pomoci da se babi kupi fica. Naravno da na urucenje kljuceva svi dolazimo motorima sa sve pragnjetom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Octobar 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bolje GS 1300, jer baka zivi na neravnom terenu :-). Greška, greška! Majur je selo odmah pored Šapca ali u Mačvi- ne u Pocerini. Tu ti je najveće brdo- krtičnjak! ;D Mada... GS je GS i sa brdom i bez brda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Prije nego sto baki kupimo ficu neka neko provjeri da li je to sve istina. Ima li tko u blizini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde nek neko skokne da proveri tu prichu o bakici pa da se izorganizujemo...Ima li koga ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ima neko ko je iz Sapca, ko bi mogao skoknuti do tog sela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ajde da joj kupimo ficu jbm ga ne moze da kosta vise od 200 eura. svako po malo i eto jedne radosne bake. I ja cu rado pomoci da se babi kupi fica. Naravno da na urucenje kljuceva svi dolazimo motorima sa sve pragnjetom. ;D OBAVEZNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za ZZR varijantu dajte broj ziro racuna ili broj za SMS :):) bakuta rulz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Baka je za primer +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta sad, kao ZZR je za babe, a? Dobro, priznajem, ovaj od 600 mozda i jeste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/511/Zanimljivosti/198941/%E2%80%9EHajduk+na+motoru%E2%80%9D+od+90+godina.html super baka.... i ja sam za to da joj se kupi fica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Znači bakuta ćera starog dobrog "automatika"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Octobar 6, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma baba je zmaj,ja je znam licno dobar sam drugar sa njenim unukom do skoro je dolazila u Sabac na traktoru,ali u poslednje vreme ne vozima motor je inace plavi tomos automatic star preko 20 godina,baba zivi sama na rancu to je selo Majur a naselje travnice pokraj Sapca,inace je baba imala jedan lep pad pre nekoliko godina i koliko se secam cak je i slomila ruku,a sve se desilo jer je majstor prilikom krpljenja gume zaboravio da zakaci sipkicu od zadnje kocnice na automatiku pa je baba upala u kanal pokraj puta,najsmesnije je sto je taj majstor bio njen unuk.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je branila mos' koji spaja Majur i koloniju Djurdjevo Brdo onda +50 od mene mozda bolje skuter neki nije navikla na brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 236 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio u Majuru,isao sam da kupim cerki motor,hajde da se i pohvalim,hondu 125 rebel,pitao sam mojeg klubskog kolegu Dachu iz Majura i on nema pojma ko je ta baba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio u Majuru,isao sam da kupim cerki motor,hajde da se i pohvalim,hondu 125 rebel,pitao sam mojeg klubskog kolegu Dachu iz Majura i on nema pojma ko je ta baba. Ti verovatno misliš na Majur iz kog je firma "Metalka",a ovo je Majur skroz na drugoj strani,predgrađe Šapca Pozitivna geografija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2808 Napisano Octobar 6, 2009 Vozac A kategorije :D, 972 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio u Majuru,isao sam da kupim cerki motor,hajde da se i pohvalim,hondu 125 rebel,pitao sam mojeg klubskog kolegu Dachu iz Majura i on nema pojma ko je ta baba. Uzeo si joj najbolji motor A sto se tice bake i akcije +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 7, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ajde jeli ima ko da prodaje fiću za bezveze pare, pa da joj stvarno kupimo to čudo na 4 točka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam potpuno za tu ideju, ficojka ne moze mnogo da kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad su mogli ucenici jednog IV razreda srednje skole iz Panceva da skupe pare i kupe za rodjendan drugu iz razreda Ficu o kojem je mastao mozemo i mi koleginici Gledao sam cene fica u oglasima od 120€ do 3.100€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14716 Napisano Octobar 7, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan pitao sam mojeg klubskog kolegu Dachu iz Majura i on nema pojma ko je ta baba. verujem da ni baba nema pojma ko je taj kolega Dacha ;D ;D ;D neka se neko diskretno raspita o situaciji kod babe pa da pojurimo malo dok je jos lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad su mogli ucenici jednog IV razreda srednje skole iz Panceva da skupe pare i kupe za rodjendan drugu iz razreda Ficu o kojem je mastao mozemo i mi koleginici Gledao sam cene fica u oglasima od 120€ do 3.100€ haha 3.100 ? jel pozlacena ili ima motor od posche-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 7, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Kad su mogli ucenici jednog IV razreda srednje skole iz Panceva da skupe pare i kupe za rodjendan drugu iz razreda Ficu o kojem je mastao mozemo i mi koleginici Gledao sam cene fica u oglasima od 120€ do 3.100€ haha 3.100 ? jel pozlacena ili ima motor od posche-a? pa fica je sada vec ozbiljan old-timer. posebno ako je pristojnom stanju. u svakom slucaju bakica ga zasluzuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad su mogli ucenici jednog IV razreda srednje skole iz Panceva da skupe pare i kupe za rodjendan drugu iz razreda Ficu o kojem je mastao mozemo i mi koleginici Gledao sam cene fica u oglasima od 120€ do 3.100€ haha 3.100 ? jel pozlacena ili ima motor od posche-a? http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Zastava/750_750/180420 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom formalinu ga je ovaj čuvao ??!! ??? Prešao 1000 km?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...