uff 13 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 17h na terazijama na raskrsnici kod hotela moskva je neko pao. javila mi osoba koja se bas i ne razume u motore i ovo je od prilike prica: dva motora, jedan naglo koci i staje na crveno drugi ne uspeva da stane, izbegava njega i zabada u visok ivicnjak koji ga lansira preko motora imao je opremu i bio pri svesti ali se nije pomerao posle pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne zvuči baš sjajno, zna li iko išta o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan kao u mom slucaju pre godinu dana, stajem skuterom na crveno a tarzan sa cbr se zakucava u mene i padamo, naravno imam kacigu i nije mi nista, on razbije glavu jer je R-saban. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 4, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko da napise nesto sta se desilo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...