koma 736 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Koma & Dane@: Ajte s nama u subotu u djir' date=' nema vas nidje? :biker:[/quote'] ma rado ali u subotu najavili kisu,u nedelju nije lose koliko sam video...ima jos jedan problem a to je sto su mi opanci kao lubenice,bukvalno slik ,sare su nestale odavno,pa izbegavam malo dalje voznje jer je ladan asfalt,ima sljunka a kada je vise ljudi i krene lozenje ode zajebancija u propast...ali ako budem tu idem ,naravno ako nije kisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ima jos jedan problem a to je sto su mi opanci kao lubenice' date='bukvalno slik ,sare su nestale odavno,[/quote'] Voziš Stroma po lubenicama!?!?!?!?! E moj :cry: bajkere, e moj :? svetski putnièe!!!! Šta æe reæi raja šta æe reæi sekta? Voziš Stroma? e, moj Koma :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ko je ocekivao da ce biti ovako bolesno vreme,reko sada preko zime cu da mu lepo odradim malo servis i da mu stavim nove opanke,da kao pravi pionir izadje prvi dan u skolu ,ali od zime i snega nista..sta cu ne mogu da ga gledam po ovom lepom vremenu kako place u garazi,emotivan sam covek pa ga izvedem po malo u setnju... mozes sve,ali u sektu mi ne diraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 18, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan bravo komsho Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan bravo komsho Hvala :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Evile, jel ga to pripremaš za krivinu na slici, hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Evile' date=' jel ga to pripremaš za krivinu na slici, hehehehe [/quote']Koga? Nisam najbolje razumio pitanje? :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Evil, spremi ljepoticu dolazim ti u pomoc, a onda sektasi neka izvedu svoje ljubimce pa da vidimo ko ce vise da zalegne.... khm, bojim se da Koma ne svati ovo ka provokaciju pa umjesto da zalegne on samo LEGNE.... no sto ces, navuka se covjek na klizanje pa to ti je... koma, dane... mozda ipak zadrzim ovu zvjerku sad sto imam, mnoogo fin osjecaj kad gulis djon sa patike i kad ti niko ne moze pobjec... Evil, nabavite dobar digitalac pa slike sa Miseluka ima da budu prva liga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Evil' date=' nabavite dobar digitalac pa slike sa Miseluka ima da budu prva liga [/quote'] Nabavili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evil' date=' spremi ljepoticu dolazim ti u pomoc, a onda sektasi neka izvedu svoje ljubimce pa da vidimo ko ce vise da zalegne.... [/quote'] Mislim da protiv Kome i mene nemate apsolutno nikakve sanse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evil' date=' spremi ljepoticu dolazim ti u pomoc koma, dane... mozda ipak zadrzim ovu zvjerku sad sto imam, mnoogo fin osjecaj kad gulis djon sa patike i kad ti niko ne moze pobjec... Evil, nabavite dobar digitalac pa slike sa Miseluka ima da budu prva liga [/quote'] sta da ti kazem,ti vise i ne vozis,od kada smo te Dane i ja odveli u svet ti mislio da je to sve i da nema sta da se vise vozi ,ima sine jos da se vozi a i djon se guli i na stromu i Goldwing-u samo kad je u pravim rukama ,ali mlad si,vredan i pametan pa ces nauciti sto se tice digitalca ok vam je i onaj od 1Mpix nego treba da nabavite dobar program za obradu slika :finger: pusti Djuro decu da se loze,sto bi reko nas narod "pusti da se seljaci izrkcu a onda mi kidisemo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mnoogo fin osjecaj kad gulis djon sa patike i kad ti niko ne moze pobjec... aaaa to treba tako....a ja kad sam se vratio sa Alpa mislio da zovem Alpinestar i da reklamiram sto su mi prodali ove cizme sa greskom! Mislim' date=' das tolike pare i posle 10 dana, fali pola djona... [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/7I/mnT0c_dsc00083st2.jpg[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mnoogo fin osjecaj kad gulis djon sa patike i kad ti niko ne moze pobjec... aaaa to treba tako....a ja kad sam se vratio sa Alpa mislio da zovem Alpinestar i da reklamiram sto su mi prodali ove cizme sa greskom! Mislim' date=' das tolike pare i posle 10 dana, fali pola djona... [/quote'] djuro prijatelju pusti decu da se igraju lepe ti cizme :kul: Veci jel se secas kako se menjaju brzine,nisu u H Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...djuro prijatelju pusti decu da se igraju ... ...Mislim da protiv Kome i mene nemate apsolutno nikakve sanse... Salite se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @ Djura: Da ti nije ovo cizma mozda ovakva od poslednjeg pada :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hah ,cafe raceru jedan kakva je ovo voznja u farmericama molim te? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Djura:Da ti nije ovo cizma mozda ovakva od poslednjeg pada :mrgreen: Aha....i onda sam se klizao jos oko kilometar, ali samo na kantni od cizme Ne nosim cizme po gradu (to mi je odlicna navika). Pao sam u patikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A to kad vozite u krug, jer vam se zavrti u glavi? Sigurno vam se posle toga cini da ga obarate i kad stojite u mestu :D I bre Djuro i Komo pustite decu da se voze na ringispilu, de ce vam dusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A to kad vozite u krug' date=' jer vam se zavrti u glavi?Sigurno vam se posle toga cini da ga obarate i kad stojite u mestu :D I bre Djuro i Komo pustite decu da se voze na ringispilu, de ce vam dusa[/quote'] pravi si doktor!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Januar 19, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A to kad vozite u krug, jer vam se zavrti u glavi? Sigurno vam se posle toga cini da ga obarate i kad stojite u mestu I bre Djuro i Komo pustite decu da se voze na ringispilu, de ce vam dusa E, slatko sam se nasmejao. Bravo :skijas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 19, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da ste vozili bez opreme ili su te farmerke i patike od titanijuma !!! :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Evil' date=' spremi ljepoticu dolazim ti u pomoc, a onda sektasi neka izvedu svoje ljubimce pa da vidimo ko ce vise da zalegne.... [/quote'] Mislim da protiv Kome i mene nemate apsolutno nikakve sanse... DJuro, ti si pametan i ozbiljan covjek, nemoj da te sad pocnem smatrat za neozbiljnog i neukog... aj da si pomenuo Svabu ili dr. CHalu, ali Komui?!?! al;o, Komuuuu?!?! no aj, sto bi rekao onaj lik nesrecni.... POGRESI COVEKKKK :D no aj, dace Bog pa cemo se oprobat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Januar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E da, nego dok se tako budete medjusobno dokazivali, ako budete videli nesto crveno, sa zutim felnama kako grmeci prolazi pored vas, ne brinite se... to je samo vtr... :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' nego dok se tako budete medjusobno dokazivali, ako budete videli nesto crveno, sa zutim felnama kako grmeci prolazi pored vas, ne brinite se... to je samo vtr... :baeh:[/quote'] ja sam mislio da je poenta cak i ne vidjeti, mozda samo vjetar osjetiti otvoricemo poseban topik sa dogovorima za Miseluk, da se oprobamo i vidimo ko sto zna i umije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 19, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da pomislim da je owo ozbiljan forum sa ozbiljnim ljudima kad ono: "moj tata ima jache mishice od twog tate" c c c :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...