Zemunac 3 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono što vdim na fotkama nije sigurno, našeg Patrijarha u sanduku ....a same fotografije jesu dobro urađene s'obzirom kakva je gužva bila i vidi se da su profi reportažne! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...Mozda se nekome nisu dopale slike... ??? Sto? Greca ziva legenda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ove fotografije su bas potresne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobre fotografije. Patrijarh je dugo živeo i sada našao svoj mir, to se vidi i na njegovom licu...bezbrižno sni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Meni nedostaju fotke vrhunskog fotografa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 18, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Neki postovi su obrisani, izvinjavam se autorima, ali nisu imali veze sa temom i nije im ovde mesto. Još jednom vas molim, nemojte da trujete ovako dobru temu, skroz je bez veze da bude zaključana zbog tvrdoglavosti pojedinaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se da ce biti i sutra tj. danas nekih fotografija jer predviđaju pola miliona ljudi na sahrani. Nadajmo se da ce biti i fotki sa naše strane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sila boga nemoli! Želim Gremlinove fotografije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, posle deset dana na "Kopaoniku" eto me ponovo ovde. Resio sam da temu do daljnjeg zakljucam iz licnih razloga, pa zato molim vlasnika, administratore, i urednike da moju odluku minimalno postuju, i da temu ne otkljucavaju. Ovo je ipak moto, a ne foto forum, pa ne bi da dalje smaram sa slikama i punim attachment folder na serveru svojim slikama. Svima koji su se interesovali za slike, onima cija su pitanje gde sam ja obrisana se zahvaljujem na poverenju i pohvalama. Moj licni web-sajt ce uskoro biti online, pa cete o tome biti blagovremeno obavesteni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...