Savage 2 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi hitno gumene "flajšne" ,ako se to tako zove, usisnici za vazduh za karburatore za f650st! Ove na njemu su ispucale katastrofa! Zna li neko gde ih ima i neku okvirnu cenu...? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
div011 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod cika Radula, ja sam za moj sve uzimao tamo i uopste nisu neke cifre za takve stvari....neke takve sitnice su po1000-2000din.Uostalom dok sam ja jasio GS-a tu su cene i bile najbolje, jednom sam proveravao par njih i to je to....jedino sto se ceka nedelju dana da stigne...al sve ima! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, tek od pre neki ga imam pa mi sve novo Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...