vlada185 56 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima,Notorius ovo je najednostavniji i najeftiniji design koji postoji,barem sto se mojih mogucnosti tice,cena ovog rada je smesna uradio sam ovo da bih ostao u formi u nedostatku ozbiljnijih musterija (radim uglavnom druge stvari ne vezane za motore) inace kompletno farbanje bi bilo oko 600 - 700 evra a ja sam ovde samo brush odradio,priprema i samo lakiranje je odradjena od strane musterije... Uradio sam zapravo mnogo lepsi originaliji i agresivniji dizajn za koji musterija nije imala sluha ovo je samo brza zamena da izbacim blesavu musteriju i motor izvan radionice,true fire mi je najbrze i najlakse resenje .....mozes da prodjes jeftinije ako doneses pripremljene plastike(vec tanko izlakirana osnovna boja )kao ovaj lik... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao Hvala:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Znači kod tebe je zdravo 100 evara! E pa ja ti želim dobrodošlicu đabe! Svaka čast na profesionalizmu, i šta reći kad se bude imalo gledaćemo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači kod tebe je zdravo 100 evara! E pa ja ti želim dobrodošlicu đabe! Svaka čast na profesionalizmu, i šta reći kad se bude imalo gledaćemo se! Brush je cist luxuz sta da se radi:)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Mart 10, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto se uvek trudim da budem Objektivan u kritikama kolega u Grupu sa farbacem - Markom i Zoranom iz NB ...kao najacim majstorima u nas moram da dodam i Zokijevog ucitelja Slavka Sekulića iz Novog Sada - AIRSEKUS ciji mi se radovi nisu svideli..ali zadnjih par godina ovaj covek je radio na sebi i uzdigao se do suvog profesionalizma...tako da ga sada stavljam u ovu malu grupu kolega ciji rad postujem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost Fotka je losa ebg kad musterija hoce sve za 6 dana nemas vremena ni da odneses kod profesionalca da fotografise ode covek ne stigoh ni da ispoliram ali mislim da ikada nisam ni lakirao boljeg rezervoara od ovoga..spori ucvscivac forever ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 4, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše uopšte. B) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Februar 11, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi bilo lose ovo je zapravo sa stapom i kanapom...da mi je dao 2 puta vise para bilo bi i dva puta bolje,koliko para toliko i muzike:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 11, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Taj mentalitet ne razumem baš mada nije toliko ni bitno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Februar 11, 2015 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Komsina Honda, nije lose online photo sharing upload imagem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Mart 6, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj mentalitet ne razumem baš mada nije toliko ni bitno Pa jednostavno,znas ono iz Muda:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Mart 6, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Komsina Honda, nije lose online photo sharing upload imagem Doobar:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Mart 26, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas ne saljite mi poruke,o poslu Razgovaram samo Preko telefona mozete me dobiti na 011 8120 - 624 kuci sam non stop tako da sve informacije mozete dobiti odmah iz Prve Ruke.Hvala:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 26, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobar si nema sta... Ajde uradi tvoju vespu, mogu samo da zamisljam kakva ce biti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano April 11, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost Nemam uslova da uradim svoju vespu,duga prica,airbrush posao u Srbiji je prakticki mrtav,od toga vise ne moze da se zivi ,ne samo za mene vec i za vecinu kolega,no radicu nesto fantasticno povezano sa brushom i moto industrijom,uskoro update:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Saaboter 1000,Kaciga za Illuminated je zavrsena 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 27, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda odlično. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano Maj 27, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Saaboter 1000,Kaciga za Illuminated je zavrsena A illuminated srecan ko malo dete Svaka cast, prevazisao si moja ocekivanja kad smo dogovarali ovo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Saaboter 1000,Kaciga za Illuminated je zavrsena A illuminated srecan ko malo dete Svaka cast, prevazisao si moja ocekivanja kad smo dogovarali ovo! Eh da mi IWATA Micron tek bih joj jebao mater,no bice i to samo majumni da srede drzavu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...