Jezda 24 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jutro stanem bakici (kakav stereotip, a?) na pešačkom u Carice Milice ali vidim u retrovizoru da se iza mene približava u drugoj traci neki besni BMW i proderem se bakici da stane da ne prelazi. Stade žena u pola koraka, auto samo protutnji pored mene i na 10 cm pored nje...odneo bi je kao slamku. Kako se boriti protiv toga? Možda štanglama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan niks kamenovanje - ovako je bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan onda je komsija kome je dete dozivelo sok jer je auto ukocio na bukvalno 10cm od njega ,elem komsija je preuzeo gradjansku inicijativu: 1.na 30 metara od raskrsnice je sto hiltijem sto macolom napravio 4-5 rupa precnika oko 30c-40cm 2. kupio je neki lepak za spoljno lepljenje granita i napravio 5-6 gomilica visine 4cm i delovalo je ,svi su usporavali a da ovo se sve dogadjalo pre 10tak godina,pre 5 godina su postavili lezececu platformu onu siroku 2 metra, i autobusima ne smeta Sad su mnogo expeditivniji...pogotovo ako je škola u pitanju.... Samo trebe biti uporan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan hahaha... mada mogu vam reci da sam jednom imao situaciju koja mi je skratila zivot mozda ne 5 al 3 godine sigurno. Prilazim pesackom prelazu , u kraju sam, bliyu kuce, vidim mlada mama sa kolicima krece da predje, elegantno stanem . Imam navvik da cim stajem ili nesto radim u kolima (da i to...) pogledam u retrovizor i izvalim da je neki matori lik elegantno krenuo da me pretice. I vec vidim sliku zene koja prolazi ispred mojih kola i koju kupi retardinjo sa yugom... ladan znoj u nanosekund... prva misao mi bi da otvorim vrata al pomislih nece biti dovoljno a posto sam stao dobrih 1,5 - 2 metra od pesackog namotam brzo krug ipo volana i cimnem auto. dovoljno da auto skoci u stranu jedno pola metra . ko je vozio mecku zna o cemu govorim... zena se u mestu ukopala , matori na kocnicu i nesto me gleda i kao ljut prolazi dok ga napusavam kao zmaja i tek kad je prosao moj auto je video zenu koja gura kolica... nastavio dalje i stao na semaforu 50 metara dalje... prema tome i kad stajete na pesackom pazite da ne napravite medvedju uslugu pesaku i da ga "namestite" nekom retardu koji je odlucio da je idealno da vas zaobidje bash tu... U ovoj nasoj dzungli je sve gore i gore! Vise je neshvatljivo koliko se nebuloznih situacija desava na nasim ulicama, kao da smo zacarani. Isti nas problemi muce svaki dan sve vise i vise. Dakle, kada ste uocili pesake koji zele da predju ulicu i odlucili ste da se zaustavite, obavezno odmah pogledajte u levi retrovizor, pre nego sto ste stali. Time dobijate mogucnost da nekoga ko je iza vas i hoce da vas obidje, sprecite u njegovoj nameri. Jedini upecatljiv nacin je da cimnete vase vozilo ka njemu, kao sto je to Popsi uradio, i naravno, na sirenu sto duze. Tako ce i pesaci uvideti da nesto nije uredu. Pogotovo kada su deca u pitanju, jer ona vise ne gledaju ka vama kada ste vec stali. Bo$ko, ako pokreces tu inicijativu sto ti je Dragan66 predlozio, ja cu da ti potpisem iako ne zivim u tvom kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo juče sam dobio dopis koji je Sekretarijat za saobraćaj (sektor za regulisanje i bezbednost saobraćaja ) poslao saobraćajnoj policiji u Ljermontovoj. Paću svakako pisati dal se nešto dešava .To sad zavisi od onih koji sprovode saobraćajne propise u delo i koji bi trebalo da kažnjavaju one koji ih nepoštuju. Zlajo znam dobro tu raskrsnicu jer mi je žena zemunka iz Svetotroične stalno prolazimo tuda. Za mene jedno osnovno ovo treba da nam bude svetinja ,a ne da treba kilometarske dopise da pišemo da bi neko nešto uradio . Pošto su me više puta isprepadali u Zemunu kod dom vazduhplovstva kad sam stao da propustim pešake govedo drugom trakom po gasu ,jednom žena sa bebom u kolicima samo sam molio boga da digne pogled niti sam imao mesta da mrdnem da ga zatvorim niti smem njoj da svirnem da nebi požurila usrao sam se,zato sad kad sam s kolima stanem dalje pa odma cimam ako se neko zaliteo pa nek reciklira auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 4, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to pogotovo pored skole treba paziti... meni se jednom desilo pola primera iz udzbenika, ziv sam se odsekao... znaci ja lagano idem, kola parkirana sa obe strane ulice i najdenom izleti mi lopta pred kola... kad nisam probio patos kocnicom nikad necu... znaci u mestu sam ukopao... dete ovog puta nije pratilo loptu... ali .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 8, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na svaki pešački obratim pažnju bilo dete na njemu ili niko... Ovaj slučaj kad neko stane a neko ne je kod nas jako čest, 2-3 puta za malo da vidim gaženje ispred sebe... a ova priče policije da nema dovoljno ljudi i sredstava da nešto urade oko semafora i pešačkog je suviše providna... Za Čedu su odmah napravili i zebru i semafor... Radari na svakih 300m na mestima gde nikad nije bilo sudara jer postoje po 2 trake u oba smera, odvojenih ostrvom... Kamere najnovije tehnologije se postavljaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja tetka (75) je poginula na zebri. Kreten je sa desne strane zaobisao auto koji je stao da je propusti, u punoj brzini. Posle je izjavio da nije htio. Kreten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Spomeno sam ovde da se nepljuje po policiji ali se nadam da ih nisam uvredio da daju svoje mišljenje po ovom pitanju ,kolege motoristi gde ste . A po dopisu izgleda da su dali na prevoćenje nerazumeju šta je napisano i o čemo je reč . Evo danas je neko sobalio znak na samom pešačkom i to onaj što označava da je pešački. Mog dedu je na peščkom ubio kolima pijani pandur ispektor na dan policije , pa je još malo deda ispao kriv . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj stariji sin Jovan je drugi razred,i još uvek ne smem da ga pustim da ide sam u školu,a stanijemo na 3 stanice daleko. OFK stadion-Novo groblje,i samo jednom prelazi ulicu. Ali pošto sam na raznim točkovima po ceo dan,jasno mi je da je beton jungle opasno mesto za dete od 7 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Na peshachkom stanem. Ako ima dece mashem im. Bakama se nasmejem (ispod kacige al nema veze). Ako prelazi majka sa kolicima a dete je malo starije pa zvera svud unaokolo mashem i njemu. I skoro uvek odmahnu! Super je osecaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja stanem pa turiram sa otvorenim izduvima i palim gumu dok se mala deca ne razbeze sa trajnim traumama a bebe u kolicima probude i pocnu da placu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pričao mi mlekačija da ti tako radiš. Možda bi i naseo na priču da te nisam onda upoznao na Ceraku. Nego ovi još ništa ne rade , a danas lik sa kolima ne jebe što dete prelazi nego gas samo malo pobego na kontra stranu , na moj pozdrav da je govedo pokušao je da stane malo podalje ali se predomislio . Razmišljam da kad idem po decu ponesem po nešto od mog stolarskog materijala onako bole me noge pa da se podštapam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saska 0 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aaa...napisala ceo tekst i greskom ga izbrisem...ccc....kako je odvratan osecaj kada vas slepuju, uze zategnuto u tom momentu deca krecu da pretrce ulicu i to ni manje ni vise nego nama izmedju kola...sreca pa smo oboje u istoj sekundi zaboli kocnicu, ne zelim ni da pomislim sta bi se u suprotnom desilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 10, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja stanem pa turiram sa otvorenim izduvima i palim gumu dok se mala deca ne razbeze sa trajnim traumama a bebe u kolicima probude i pocnu da placu ;D ;D ;D ;D ;D Idi bre u q... ;D Pola sata već plačem od smeha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaa...napisala ceo tekst i greskom ga izbrisem...ccc....kako je odvratan osecaj kada vas slepuju, uze zategnuto u tom momentu deca krecu da pretrce ulicu i to ni manje ni vise nego nama izmedju kola...sreca pa smo oboje u istoj sekundi zaboli kocnicu, ne zelim ni da pomislim sta bi se u suprotnom desilo... Samo pritisnes kocnicu i garant stajes, a onaj sto te slepa ili i on stane ili pukne sajla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan aaa...napisala ceo tekst i greskom ga izbrisem...ccc....kako je odvratan osecaj kada vas slepuju, uze zategnuto u tom momentu deca krecu da pretrce ulicu i to ni manje ni vise nego nama izmedju kola...sreca pa smo oboje u istoj sekundi zaboli kocnicu, ne zelim ni da pomislim sta bi se u suprotnom desilo... Samo pritisnes kocnicu i garant stajes, a onaj sto te slepa ili i on stane ili pukne sajla. Zabodesh kochnicu i zabodesh sirenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...