dencse 0 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan postavljao sam i ranije temu....sada je već daleko na ko zna kojoj strani(mrzi me da tražim) od onda je motor ofarban i izgleda ovako(slikano po mraku...ukoliko nekog baš zanima poslaću slike slikane po danu) http://cdn.bjbikers.com/images/imported/PC/ATzTl_gal.php?g=tt001n.jpg za one koji ne znaju,motor je registrovan pre 20-ak dana,ima redovne papire sa carine,kupljen u horgošu,gde je uglavnom korišten za kros,te je izgledao ružno.....pa je zbog toga i farban......osim farbanja,kupljeno je i zadnje svetlo sa nosačem tablica i nova zadnja guma.... motor mu je extra,kao i ogibljenje(ohlins) i kočnice(brembo)....pali na gurblu,ali to je fabrički...jako lako se pali,hladan iz druge,vruć iz prve..... treba da se odradi još par sitnica na njemu,fale mu migavci i km sat.....ukoliko se ne proda,i to ću mu stavim(čim dodjem do kinte) moguća je i zamena,čak šta više radije bih ga i menjao za nešto manje prgavo.... sve informacije na pp ili 064/4510696 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan može zamena i za malo stariji motor..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan čak ni komentari? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jel bi menjo za kineza 200ccm enduro ... i odakle si , tj gde je motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel bi menjo za kineza 200ccm enduro ... i odakle si , tj gde je motor iz Temerina,ali mi ne odovara kinez.....hvala na ponudi u svakom slučaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato....tj. zamenjeno za gs500e"ONAJ ZHUTI".......puno srece zelim novom vlasniku,kao i sebi..... ;D moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece novim vlasnicima i TT-a i tebi sa GS-om, ali steta sto si prodo legendu ??? . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodato....tj. zamenjeno za gs500e"ONAJ ZHUTI".......puno srece zelim novom vlasniku,kao i sebi..... ;D moze LOCK lock ti je u donjem levom uglu pa lokuj sam kad si lud sto si za to menjao ... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala sto si mi objasnio kako se lokuje...... menjao sam jer tt nije za mene.....suvise je prgav za mene...i ne mogu da dohvatim zemlju....a planiram da putujem uglavnom sa suprugom...a i nisam ljubitelj off roada....pa saberi...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...