Jump to content

Moto Zajednica

tt600,1997 god...1700e...prodat..

Recommended Posts

• U prolazu, 72 postova

postavljao sam i ranije temu....sada je već daleko na ko zna kojoj strani(mrzi me da tražim)

od onda je motor ofarban i izgleda ovako(slikano po mraku...ukoliko nekog baš zanima poslaću slike slikane po danu)

http://cdn.bjbikers.com/images/imported/PC/ATzTl_gal.php?g=tt001n.jpg

za one koji ne znaju,motor je registrovan pre 20-ak dana,ima redovne papire sa carine,kupljen u horgošu,gde je uglavnom korišten za kros,te je izgledao ružno.....pa je zbog toga i farban......osim farbanja,kupljeno je i zadnje svetlo sa nosačem tablica i nova zadnja guma....

motor mu je extra,kao i ogibljenje(ohlins) i kočnice(brembo)....pali na gurblu,ali to je fabrički...jako lako se pali,hladan iz druge,vruć iz prve.....

treba da se odradi još par sitnica na njemu,fale mu migavci i km sat.....ukoliko se ne proda,i to ću mu stavim(čim dodjem do kinte)

moguća je i zamena,čak šta više radije bih ga i menjao za nešto manje prgavo....

sve informacije na pp ili 064/4510696

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan

Puno srece novim vlasnicima i TT-a i tebi sa GS-om, ali steta sto si prodo legendu ???

.

• Drug član, 1392 postova

prodato....tj. zamenjeno za gs500e"ONAJ ZHUTI".......puno srece zelim novom vlasniku,kao i sebi..... ;D

moze LOCK

lock ti je u donjem levom uglu pa lokuj sam

kad si lud sto si za to menjao ...  ???

• U prolazu, 72 postova

hvala sto si mi objasnio kako se lokuje......

menjao sam jer tt nije za mene.....suvise je prgav za mene...i ne mogu da dohvatim zemlju....a planiram da putujem uglavnom sa suprugom...a i nisam ljubitelj off roada....pa saberi......

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja