Ferlauf 0 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motorče iz naslova. Godište: 2006. Kilometraža: 11000 Registrovan do: 05.2010. Ovo mi je prvi motor, kupio sam ga da bih malo naučio da vozim. Sada su mi porasli apetiti, pa bih uzeo nešto jače (i skuplje). Otuda i razlog prodaje. Motor je redovno održavan. Pre nekoliko dana je urađen i servis (ulje, filteri, itd...), tako da za kupca nema ulaganja. Ja sam inače treći vlasnik, a prethodna dva vlasnika su sa foruma (Hacky i thelord). U mom vlasništvu, motor je prešao oko 1500 km. Uz motor ide i Shad kofer od 25l. Idealan za polaganje vožnje. Kontakt na 064 51 000 53 (od 12h do 00h) ili na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan 900 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 844 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, od ovih 11k km ja sam presao 5 i ni stucnuo nije. Ko ga kupi nece se pokajati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan 850 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan 815 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan zamena za skuter 50cc.piaggio nrg,vodeno hladjenje,ka nov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali me zanima samo keš, pošto sam već kupio drugi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan smrc,a meni se bas svidja tvoja makina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Heh, pa hajde ako mozes posalji mi na PP nesto vise o tom tvom skuteru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali me zanima samo keš, pošto sam već kupio drugi motor. bravo za novu mashinu!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Odlucio sam da obustavim prodaju na par meseci. Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...