vladmoll 629 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan U manualu za kawu z750 pise da se pumpa koja se nalazi u rezervoaru nemoze ocistiti skidanjem delova same pumpe. Pise da se jedino moze produvati kompresorom , predpostavljam staveci duvaljku na izlaz za benzin. Sobzirom da je gorivo jakop prljavo i primecujem da mi motor radi nejednako i slabije u leru nego inace. Da li je to ko radio i kako to treba izvesti a da efekat bude dobar. Da li mozda treba sipati malo benzina u pumpu pa onda dunuti ili sta!! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam radio na par motora,nazalost gorivo nam je takvo da nekad i dva puta u sezoni.najefikasnije (bar meni bilo) je kada sam koristio onaj nastavak za kompresor sto ljudo koriste za naftiranje,ima bocicu jednu dole iz koje vuce naftu samo sto sam ja umesto nafte sipao benzin par puta sam probao i aceton,skuplja je varijanta ali rekao bih da bolje procisti,bitno je da je sto vise rasklopis koliko moze i da u suprotnom smeru od kretanja goriva duvas...e sad koliko ce mopomoci,neke fabrike su to uradile tako da malte ne mora druga pumpa da bi uzeli pare zalili s sito u plastiku i nema otvaranja mada i to se resi :) ipak u srbiji ima resenja za sve sam za kupovinu novog haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 629 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2 puta ove sezone sam cistio pumpu. Prvo kod Makija posle u Markosu. Oba puta je pumpa bila zaprljana i motor je ispustao cudan zvuk iz rezervoara koji se i danas cuje ali dosta slabije. Ne pomazu nikakvi preciscivaci goriva koji se mogu kupiti na pumpama i ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...