Peki 1214 Napisano Octobar 2, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel` ima šanse da tamo nosimo neke table 2x2 na kojima će pisati nick sa foruma? Nema smisla da opet ne upamtim ko je ko To jeste problem ali ćemo ga rešiti članskim kartama koje su i identifikacione pa ako su vidno istaknute onda ovakve stvari više ne bi trebalo da se dešavaju.... Mislim da bi ovakva jedna stvar rešila problem, košta 5-6 din komad i ima ih u svakoj knjižari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Donijecu ih ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Octobar 2, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jos jednom informacija za one koji ne mogu u subotu da dodju, kako stojimo sa nedeljom i gde? ( u subotu sviram svadbu, pa ne mogu da stignem Plačko ) Moze i na pp Hvala unapred Zelenko +1 ;D Da ponovim, kada se oko subote uveče bude znalo koliko vas ne može da stigne, dogovorićemo se. Zasad je termin oko 15h na Novom Beogradu, ali preciznije u subotu uveče, kad budemo imali broj zainteresovanih za nedelju, da se prema tome organizujemo. Mozda je previse za ovu temu, mada mislim da nije lose da napravimo spisak ljudi koji bi dosli negde u nedelju? Ja cu ga zapoceti, a admini neka kazu da li da ga konzerviramo za sada ili... Dakle, SPISAK LJUDI KOJI BI SE ORGANIZOVALI ZA UCLANJENJE U NEDELJU, 04.10.2009: 1. BrmBrm 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab 23. Natasa & Daki 24. zakarus 25. vulegm 26. Blajbinger 27. _Alexa_ ( novajlija Namigivanje ) 28. Zeljkamp i Daca (verovatno) 29. Rasha + Ceccca 30. Swa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 2, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jos jednom informacija za one koji ne mogu u subotu da dodju, kako stojimo sa nedeljom i gde? ( u subotu sviram svadbu, pa ne mogu da stignem Plačko ) Moze i na pp Hvala unapred Zelenko +1 ;D Da ponovim, kada se oko subote uveče bude znalo koliko vas ne može da stigne, dogovorićemo se. Zasad je termin oko 15h na Novom Beogradu, ali preciznije u subotu uveče, kad budemo imali broj zainteresovanih za nedelju, da se prema tome organizujemo. Mozda je previse za ovu temu, mada mislim da nije lose da napravimo spisak ljudi koji bi dosli negde u nedelju? Ja cu ga zapoceti, a admini neka kazu da li da ga konzerviramo za sada ili... Dakle, SPISAK LJUDI KOJI BI SE ORGANIZOVALI ZA UCLANJENJE U NEDELJU, 04.10.2009: 1. BrmBrm 2. Da ne bi zagušivali ovu temu možda je bolje da otvoriš novu temu za učlanjenje nedeljom u istom ovom podforumu (Akcije motociklista) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A sad nešto sasvim drugačije: Juče sam dočekao prijatelje - druga i njegovu ćerku iz Kuvajta, dugo rade tamo pa su došli da uzmu nove pasoše. Rado bi se družili sa nama u Ralji ali nemaju prevoz. Da li ide neko sa Vidikovca kolima do Ralje da ih poveze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saska 0 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se prijavljujem za nedelju samo javite kada i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Jel` ima šanse da tamo nosimo neke table 2x2 na kojima će pisati nick sa foruma? Nema smisla da opet ne upamtim ko je ko To jeste problem ali ćemo ga rešiti članskim kartama koje su i identifikacione pa ako su vidno istaknute onda ovakve stvari više ne bi trebalo da se dešavaju.... Mislim da bi ovakva jedna stvar rešila problem, košta 5-6 din komad i ima ih u svakoj knjižari Evo ja mogiu da doniram 200 bedzeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan CARE, KRALJU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Octobar 2, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jos jednom informacija za one koji ne mogu u subotu da dodju, kako stojimo sa nedeljom i gde? ( u subotu sviram svadbu, pa ne mogu da stignem Plačko ) Moze i na pp Hvala unapred Zelenko +1 ;D Da ponovim, kada se oko subote uveče bude znalo koliko vas ne može da stigne, dogovorićemo se. Zasad je termin oko 15h na Novom Beogradu, ali preciznije u subotu uveče, kad budemo imali broj zainteresovanih za nedelju, da se prema tome organizujemo. Mozda je previse za ovu temu, mada mislim da nije lose da napravimo spisak ljudi koji bi dosli negde u nedelju? Ja cu ga zapoceti, a admini neka kazu da li da ga konzerviramo za sada ili... Dakle, SPISAK LJUDI KOJI BI SE ORGANIZOVALI ZA UCLANJENJE U NEDELJU, 04.10.2009: 1. BrmBrm 2. Da ne bi zagušivali ovu temu možda je bolje da otvoriš novu temu za učlanjenje nedeljom u istom ovom podforumu (Akcije motociklista) U ovom podforumu ne moze svako da otvara teme, inace bi bio haos... ;D To mogu admini da urade, ja samo dajem predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja mogiu da doniram 200 bedzeva. Auuuu, kakav si ti KRALJ! Ponesi ih sutra, pa da ih kačimo A imena ćemo ako treba (a treba) napisati markerom, moš` mislit` što neće biti za ovu priliku odštampano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan A sad nešto sasvim drugačije: Juče sam dočekao prijatelje - druga i njegovu ćerku iz Kuvajta, dugo rade tamo pa su došli da uzmu nove pasoše. Rado bi se družili sa nama u Ralji ali nemaju prevoz. Da li ide neko sa Vidikovca kolima do Ralje da ih poveze? idem ja sa voždovca, ali mogu da skoknem kružnim putem do Orlovače.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ok, imam i druge ponude pa ako se izjalove, javljam. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 2, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan @Gaya svaka ti dala...bar po 100 evara :-) Posle svakog druzenja, bar pola nickova zaboravim, samo najgrlatiji ostaju zapamceni! Sifra: low memory Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je lako zapamtiti, najsitniji sam od svih na BJBu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Onda ovim grlatima i ne treba, za nas tise ce da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 2, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 1,97 m, i 160 kg. Jedem za trojicu. Ko me jednom upozna smučim mu se za ceo život. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Komšo koliko ima godina ta ćerka, i slika bi bila poželjna pa da se guramo nekako na mom motoru, a ćaleta ubaci kod dragana66 :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 22. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Octobar 2, 2009 Iceman, 174 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nisam u mogucnosti da dodjem u subotu, idem na svadbu.... Da li bi neko bio raspolozen da mi kupi okvir za tablicu, majcu i nalepnice? Mario Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Komšo koliko ima godina ta ćerka, i slika bi bila poželjna pa da se guramo nekako na mom motoru, a ćaleta ubaci kod dragana66 :D :D :D sviđa mi se kako razmišljaš!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nešto je zanemeo kada je video kolike bicepse ima tata......Zdravije mu je da ipak ide sam motorom! Mene su svi lako zapamtili kao najgoreg od sve deca.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nisam u mogucnosti da dodjem u subotu, idem na svadbu.... Da li bi neko bio raspolozen da mi kupi okvir za tablicu, majcu i nalepnice? Mario Beograd Mislim da ce i posle akcije toga biti kod nas na Tresnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nešto je zanemeo kada je video kolike bicepse ima tata......Zdravije mu je da ipak ide sam motorom! Mene će moj komša da brani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego šta će Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...