Neške 30 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW F 650, neces se pokajati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW F 650, neces se pokajati! Hteo sam iskreno da uzmem onaj Lenchugin ali je otisao pre nego sto sam ja skupio novce! A sad ih nema nesto reprezentativnih u ponudi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Srećan je onaj ko ne želi nešto što ne može da ima-daleko srećniji od onoga ko nešto želi pa to i dobije....uvek malo filozofije-ne škodi a može da pomogne....Što više gledaš manje vidiš.... Ziva istina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW F 650, neces se pokajati! Kad smo vec kod ovoga modela kupi Suzukija XF650 Freewind neces e pokajati ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW F 650, neces se pokajati! Kad smo vec kod ovoga modela kupi Suzukija XF650 Freewind neces e pokajati ;D Po mogucnosti tvoj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW F 650, neces se pokajati! Kad smo vec kod ovoga modela kupi Suzukija XF650 Freewind neces e pokajati ;D Po mogucnosti tvoj! Pa naravno super bike a kopija je je od BMW 650 ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW F 650, neces se pokajati! Kad smo vec kod ovoga modela kupi Suzukija XF650 Freewind neces e pokajati ;D Po mogucnosti tvoj! Pa naravno super bike a kopija je je od BMW 650 ;D ;D ;D ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan ma gde ces bre da uzimas to na 2 tocka ,tu moras stalno da odrzavas ravnotezu i moze ker da te ujede , a o vremenskim nepogodama i da ne pricamo,mani se ti corava posla vidis da i sam ne znas sta hoces, sest strana kenjanja o tome dali ces na more ili na jezero smori ga za medalju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ma gde ces bre da uzimas to na 2 tocka ,tu moras stalno da odrzavas ravnotezu i moze ker da te ujede , a o vremenskim nepogodama i da ne pricamo,mani se ti corava posla vidis da i sam ne znas sta hoces, sest strana kenjanja o tome dali ces na more ili na jezero smori ga za medalju. Obozavam ovakve komentare! Sjajno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i meni se taj komentar najvise svideo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, sta kazes o GS650CS, mislim da takva neka oznaka bese? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan A, sta kazes o GS650CS, mislim da takva neka oznaka bese? Ako mislis na BMW to je super masina ali cini mi se preskupa za mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da ce se i ova tema kao i vecina pretvoriti u prepucavanje a ja to ne volim stavicu kljuc i ZAHVALITI SE BESKRAJNO svima koji su svojim iskustvom i znanjem pokusali da mi pomognu i oni ce se prepoznati a onim drugima....takodje hvala! Motor cu nadam se naci uskoro! Sve ponude mozete slati na mail u citatu ispod! Evo teme pa izvolite: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42616.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...