Jump to content

Moto Zajednica

Sta kupiti ili ti ne spavam vec mesec dana......

Recommended Posts

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Pa dobro, mlad si čovek, voliš "golotinju" ;D

;)

Da sam na tvom mestu ja bi uzeo horneta ili sv suzukija,i kraj price.

Opet kazem Hornetu sam za sada najblizi i po finansijama i po izgledu i kvalitetu!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 730 postova

Ja vec duze vreme pratim motore po Sloveniji... Kakvih motora ima za 1500 eura da ne povjerujes.

Pogledaj na www.avto.net za 2500eura moze se kupiti pristojan motor i dok ga ocarinis, registrujes, izadje na 3000, i opet ce ispasti jeftinije nego kod nas...

• Nesvrstan, 756 postova

Ja vec duze vreme pratim motore po Sloveniji... Kakvih motora ima za 1500 eura da ne povjerujes.

Pogledaj na www.avto.net za 2500eura moze se kupiti pristojan motor i dok ga ocarinis, registrujes, izadje na 3000, i opet ce ispasti jeftinije nego kod nas...

Da znam i ja intenzivno pratim vec duze vreme te oglase nasao sam par zanimljivih oglasa za male pare,videcemo sta ce biti mozda i uvezem nesto!

EDIT: Ovo mi je zapalo za oko:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3082257

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3153555

JAKO ZANIMLJIVO I SIPLATIVO ZA UVESTI!

• U prolazu, 1 post

Evo ponude za tebe  ;D

ER6n- ABS. Kupljen 11.08 u Mimoto-u. Hteo sam da iznenadm zenu za rodjendan pa sam malo preterao. Jbga, zena mi mala pa joj je i ER6 malo velik. Ona je dobila drugi motor a ovaj nam ostao viska.

Motor skoro da nije vozen, presao manje od 200km. Za uslove placanja mozemo da se dogovorimo

• Nesvrstan, 756 postova

Evo ponude za tebe  ;D

ER6n- ABS. Kupljen 11.08 u Mimoto-u. Hteo sam da iznenadm zenu za rodjendan pa sam malo preterao. Jbga, zena mi mala pa joj je i ER6 malo velik. Ona je dobila drugi motor a ovaj nam ostao viska.

Motor skoro da nije vozen, presao manje od 200km. Za uslove placanja mozemo da se dogovorimo

Pusti mi PP sa informacijama!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Pogledaj na www.avto.net

I ja dugo trazim svoj sledeci motor, i ovde nadjoh nesto zbog cega ni ja sad ne mogu da spavam :)

• Nesvrstan, 756 postova

Pogledaj na www.avto.net

I ja dugo trazim svoj sledeci motor, i ovde nadjoh nesto zbog cega ni ja sad ne mogu da spavam :)

Znam kako ti je! >:(

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Uh kako su to slatke muke :) Svaka ti cast kako imas zivaca da cekas na najbolju ponudu, svaki svoj motor sa kupovao u roku od 10 dana od kad prodam predhodni, jednostavno nemam zivaca da cekam, izaberem sta mislim da je najbolje u tom trenutku i kupujem :)

• Nesvrstan, 756 postova

Uh kako su to slatke muke :) Svaka ti cast kako imas zivaca da cekas na najbolju ponudu, svaki svoj motor sa kupovao u roku od 10 dana od kad prodam predhodni, jednostavno nemam zivaca da cekam, izaberem sta mislim da je najbolje u tom trenutku i kupujem :)

EEEEE pa zato ja ne spavam nocima druze,a pogledaj kakvi dani naplju ocu da riknem! >:( Ali sve se nesto bojim da ne pogresim i da se posle kajem ali sva je prilika da cu morati da presecem uskoro pa kud puklo!

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Pogledaj na www.avto.net

Bolje da nikad nisam otvorio taj sajt.

• Nesvrstan, 756 postova

Pogledaj na www.avto.net

Covece neka neko edituje ovaj post odseliceo se svi u SLO ako ovako nastavimo! :D

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

ja motor moram da kupim isti dan ili eventualno sutradan. Pare kod mene brzu nestanu i sto vise cekam sve manje para imam ;D zato kad mi neko kaze strpi se i sakupi jos para ja se samo nasmejem ;D   Zato je zamena majka trgovine,jos ako dobijes i doplaticu ,auuu bog da te vidi ;)

• Nesvrstan, 756 postova

Ne veruješ valjda slovencima???Ne budi naivan sinko a zapamti novo je novo...Inače  ima jedan TransAlp star dve godine košta 5.000 al je prešao samo 20.000 ,neogreban,fabričko stanje + koferi....besno dobro....uzgred motor od deset godina ima sigurnih 70.000 do 100.000 a za starije da nepričamo....ne žuri biće motora...jeftinijih...ti si prvi čovek koga ''srećem'' ove godine da kupuje motor za keš..!!!

Pa iskreno to i ja mislim da je moja prednost ako se tako moze nazvati kes u dzepu! Znam sta kazu "smiren spasen" ali crv radi li radi! ;D

Transalp lep ali za mene skup! ;)

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

To o cemu pises je nesto standardno, zato kilometrazu kod polovnih motora ne treba UOPSTE gledati, vec se gleda opste stanje motora. Tvrdim da je na 99% motora u oglasima vracana kilometraza, sto kod nas, sto u inostranstvu pre nego sto je dosao kod nas. Pogledajte oglase, u Srbiji su skoro svi motori presli 30-40.000 km bez obzira na godiste, nije li to malo sumnjivo ?

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

ne bih da ti tupim oko kupovine posebnog modela...

inace ja sam za ovu turu trazio horneta u S varijanti,ali

nikako nisam mogao da nadjem dobro ocuvan primerak/po

nekoj razumnoj ceni...pa sam kupio ovo sto pise u top stanju i za sada

sam zadovoljan...

elem,samo to sto mozes da spustis lovu na sto moze da obori cenu motora i do

500e...

ja ne bih ,da imam kes,pregovarao preko telefona,pp-a,idi na licino mesto i vadi suske!

uzgred,kojim se ulicama kreces i gde drzis lovu? ;D ;D ;)

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Pogledaj na www.avto.net

Covece neka neko edituje ovaj post odseliceo se svi u SLO ako ovako nastavimo! :D

Evo počelo je: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42531.0

• Nesvrstan, 756 postova

Pogledaj na www.avto.net

Evo počelo je: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42531.0

EXTRA! Mozda uzmem jos neku kintu imam tamo rodbine koja vozi motore kolko oces! ;D

elem,samo to sto mozes da spustis lovu na sto moze da obori cenu motora i do

500e...

ja ne bih ,da imam kes,pregovarao preko telefona,pp-a,idi na licino mesto i vadi suske!

uzgred,kojim se ulicama kreces i gde drzis lovu? ;D ;D ;)

Tako i gledam do 3200-3500e pa se cenkam jes da nije u redu prema jadnim prodavcima ali sta cu! ;D

Pare drzim na sigurnom  ;) ispod jastuka! ;D

• Nesvrstan, 756 postova

Ajde da vas pitam sta mislite o ovome:

http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=40442&trazi=1&ur=1&model=0&tip=hornet&m=Honda-hornet

bio,video,i sta da kazem evo detaljnog opisa:

znaci stranac(zemlja uvoza Italija),prodavac kaze da je pretrpeo manji pad sta god to znacio jedina vidljiva posledica je ogredotina na rezervoaru,cena sa ulaznim papirima 1800e na moje ime su papiri odnosno bili bi,gume nove,volan drugaciji neki street fight,rucice takodje,servis nije radjen od kad je uvezen,ogrebotina na rezervoaru ne velika,nosac tablice i karbon migavci,prodavac kaze da je druk lager (sta god to bilo) malo losiji ali moze da gura,bio je hladan kad sam dosao upalio kao mina bez problema,lepo ide,vuce,na tabli 40000 km (ko zna koliko je presao),godina 2000,od prilike to je u kratkim crtama,e da i plocice imaju dosta "mesa" a diskovi nemaju riseva ni prednja dva a ni zadnji!

E sam moje pitanje je koliko je realno platiti za ovaj motor i vredi li ga uopste uzimati? Eksperti izvolite..........

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

za cenu bih rekao da nije skupo...

ali bitnije je da neko podje sa tobom,ajde drugari iz Bg koji

se razumete u meanike, javljajte se!

da se ja pitam, ja bi poveo bokilica i nista ne bi dir`o!  :)

• Nesvrstan, 756 postova

za cenu bih rekao da nije skupo...

ali bitnije je da neko podje sa tobom,ajde drugari iz Bg koji

se razumete u meanike, javljajte se!

da se ja pitam, ja bi poveo bokilica i nista ne bi dir`o!  :)

Prihvatam hocu reci molim sve ljude dobre volje koji bi mi pomogli u kupovini ovog motora da se jave! ;D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja