safet su 155 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan eto ljudi moji posle dvadeset i kusur godina juče u 14h i 15 min svoje sudbonosno DA su rekli MANOJLO(MANI) I IBOLYA iz subotice ;D venčanju je prisustvovalo oko pedesetak bajkera iz subotice,sombora,bačke topole,sente,ade,martonoša i ko zna još odakle!! svojim prisustvom su uveličali ovu stvarno skromnu svadbicu u defileu kroz centar grada(gde su i sami gradjani bili oduševljeni) a završili kod slavljenika uz po koje pivo, rakijicu,paprikaš i uz pečenu ribu!! MALO+SKROMNO+VESELO=LEPO PROVEDENO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, ja da sam mogao da biram isto bih ovako. Kad već upadaš u bunar, bar nek je sa motorom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan još doživljaja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 26, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam , svidja mi se kako je ispalo. Uzivo je verovatno bilo jos bolje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam i neka je sa srecom a zato je juce u Subotici bilo toliko motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan danas sam svratio malo i zateko sledeće stanje ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan dali je moguće da su samo 3 člana(svaka im čast) dali komentare ??? ??? kao da se ovo svaki dan dogadja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda treba da ubacis i neki filmic. "Mladencima" sve cestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimezmaj 2 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno vencanje zeli Vam i klub WhiteAngels a ja licno da sam znao za ovo posto sam fotograf slikao bih i snimio gratis :-) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aiiiii.... pa ni ja nisam znao za ovo dešavanje Da jesam, pridružio bih vam se makar na defileu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Alal mu vera,ja sam se opirao 10 godina i popustio.20 je ipak za duboki respekt Čestitke mladencima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan sve cestitke mladencima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 2, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke mladencima i nek` im je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 2, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da su ljudi s godinama pametniji kad ono... oženi se čovek. ??? ??? ??? ;D No dobro. Sad šta je - tu je. Valja se boriti dalje. Srećno oboma. ;D ;D ;D P.S. što da je tebi bolje nego nama oženjenima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan hvala u ime mladenaca a ima i video snimak samo čekam da ga dobijem pa ću ga probat staviti jer je ono mnogo lepše ;D ;D (zna li ko kako se stavlja video snimak) ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10412 Napisano Octobar 3, 2009 Hronični Motociklopata, 7301 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jee, a ja mislio da je bio neki moto susret u gradu za koji neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...