Endurac 969 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga ja opet kao ptica zloslutnica, bez aparata sa mobilnim, evo ukratko infa koji sam dobio od uvidjajne ekipe SP. Oko 14h danas Ucestvovala 3 vozila, 2 automobila i skuter. Vozac Opel Astre KV oznaka vozio srednjom trakom u Marsala Tita (stari naziv, sada valjda Kralja MIlana) u pravcu od Slavije ka Terazijama, na uglu sa Gen. Zdanovom (Resavskom) usled nepaznje izasao u traku iz suprotnog smera kojom je ka Slaviji isao skuter, gde je doslo do izledanja skutera u desnu traku i gubljenja kontrole a istovremeno i do sudara Astre sa Renoom Clio.m koji je isao pored njega desnom trakom u istom smeru. Nazalost sudar dva vozila sa leve strane skutera nisam mogao da uhvatim mobilnim jer su 70 ak metara dalje medju ostalim vozilima na sredini puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne liči mi to na nepažnju nego na pokušaj skretanja "na kvarno" u Resavsku što se redovno dešava ili blejanje po trotoaru (cupi itt)... Dok se ne primeni londonski recept (turistička taksa od 100€) za reg. tablice van BG biće ovako :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan I kako je "skuteraš"???' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Kako Studio B saznaje motociklista se oseća dobro i vozilom Hitne pomoći prebačen je u bolnicu na pregled. sreća u nesreći..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne liči mi to na nepažnju nego na pokušaj skretanja "na kvarno" u Resavsku što se redovno dešava ili blejanje po trotoaru (cupi itt)... Dok se ne primeni londonski recept (turistička taksa od 100€) za reg. tablice van BG biće ovako :o Kak'a je to fora u Landanu sa turističkom taksom?Naplaćuju svakom ko je sa strane carinu od 100 jurosa na ulasku u grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1395 Napisano Septembar 25, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako 'oces da se vozis na benzin i svojim vozilom, na rampi na prilasku samom centru Londona (kao kod nas krug dvojke) moras da platis. I to nije nimalo jeftino... I po meni je ekstra resenje, imas javni prevoz, taksi ili bajs pa izvoli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Relativno su shture informacije nazalost, jer ni saobracajci ni uvidjajci nisu imali tacnu sliku nezgode dok ne premere, izmere.... Inace Astra verovatno nije pokusala skretanje na kvarno u Resavsku, pretpostavljam, jer je motor na uglu sa resavskom, a sudar nize 70ak metara, ka Terazijama, mada je moguce da je vozac cinculirao, oce nece pa se zablenuo, a koliko sam shvatio nije doslo do direktnog kontakta izmedju astre i skutera vec je vaj klizao nekoliko metara.... ??? Bitno da je skuterash ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 25, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako 'oces da se vozis na benzin i svojim vozilom, na rampi na prilasku samom centru Londona (kao kod nas krug dvojke) moras da platis. I to nije nimalo jeftino... I po meni je ekstra resenje, imas javni prevoz, taksi ili bajs pa izvoli... Ja kad sam to predlozio u nekoj temi, rekli su mi da se wratim na njiwu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je vozac cinculirao, oce nece pa se zablenuo To redovno viđam svaki dan... jbg, vade se kao nisam odavLe i te fore kao da propisi ne važe u drugim mestima.... Bitno da je skuterash ok A ovo je u stvari i najvažnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako 'oces da se vozis na benzin i svojim vozilom, na rampi na prilasku samom centru Londona (kao kod nas krug dvojke) moras da platis. I to nije nimalo jeftino... I po meni je ekstra resenje, imas javni prevoz, taksi ili bajs pa izvoli... Ja kad sam to predlozio u nekoj temi, rekli su mi da se wratim na njiwu .. ;D ;D ;D Pa jesi li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako 'oces da se vozis na benzin i svojim vozilom, na rampi na prilasku samom centru Londona (kao kod nas krug dvojke) moras da platis. I to nije nimalo jeftino... I po meni je ekstra resenje, imas javni prevoz, taksi ili bajs pa izvoli... Ja kad sam to predlozio u nekoj temi, rekli su mi da se wratim na njiwu .. ;D ;D ;D Pa jesi li? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5161 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis da vozi Afriku, pa gde bi nego na njivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan E pa i nije loše što je obrisana ta politička prepiska.Baš je bila offf načisto,a i glupa,priznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan U vezi Londona, nije rampa u pitanju, vec kamere! U centar grada (poveliko podrucje) se moze samo ako se prethodno plati ulaz, kao sto mi placamo parking. U SVAKOJ ulici gde ta zona pocinje postoji kamera koja snima kola, slika se automatski procesuira i prepoznaje broj tablica pa uporedjuje sa spiskom onih koji su platili. Ne secam se detalja u vezi cene (postoji li mesecna karta ili tako nesto) ali se secam da je tako zamisljeno da odvrati vecinu od ulaska u centar privatnim autom. Postoje i povlascene kategorije, siguran sam za elektro i hybrid, nisam bas za motore. Sto se tice primene slicnog resenja kod nas, strpite se jedno 100 godina dok ne prokopamo metro kao oni u Londonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...