ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je navedeno u naslovu prodajem vijetnamku crne boje velicine L. Razlog prodaje je to sto sam za godinu dana smrsao 15kg i sad mi je velika Meni je pasovala kad sam imao 108kg i 184cm . Jaknu dajem sa postavom isto kupnjenoj u ALPHA shopu. Nosena je samo prosle zime kao nova, mislim da je jos nisam ni oprao ))) Prodajem je za 7500din zajedno sa uloskom (nova je 8000 + ulozak 1600 din) ili je menjam za manju koja mi odgovara naravno isto vijetnamka dolazi u obzir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vjetnamci svaka čast, nego kako uspe da skineš 15 kg. za godinu? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa lako moze da se skine kilaza ako si uporan, ja sam za mesec skinuo 9.5kg ali sam ziveo na supici iz kesice i vocu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Vjetnamci svaka čast, nego kako uspe da skineš 15 kg. za godinu? :o Ljubav cini cuda. Malo treninga malo izbacio hrane ali ne puno itd.... Skinuo sam ja 20 KG za nekih 14 meseci ali sam malo sad nabacio zbog treninga mislim misice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ide zima bice vam LADNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ces da se pre ponovo ugojis nago jaknu da prodas...Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je da stoji dobra jakna. Da je neka shit mozda bi je i zadrzao ali ipak je extra a verujem da ce nekom lepo stojati ne verujem da cu se gojiti vise dosta je bilo ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je bilo da stoji dobra jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...