dino 8 Napisano Januar 15, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko Airoh S4 kacigu? Svidja mi se ta kaciga i bas mi je u fazonu Supermoto! Ako neko ima voleo bih da cujem utiske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Januar 24, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma Arai Tour-X2 je kaciga za tebe... Nije mnogo skuplja od S4 a extra je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Arai Tour-X2 je kaciga za tebe... Nije mnogo skuplja od S4 a extra je... I meni se svidja ta kaciga jako. Gde je ima kod nas i koliko kosta? Ja sam se raspitivao za tu kacigu i rekli su mi da cu je jako tesko naci kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko Airoh S4 kacigu? Svidja mi se ta kaciga i bas mi je u fazonu Supermoto!Ako neko ima voleo bih da cujem utiske! Imam ih obe, Airoh S4 & Arai motard tour X. Jako su slicne mada je jako velika razlika u ceni !!! S4 oko 180eura, Arai motard oko 500eura !!! Arai ima manji nivo buke i manje ulazi vetar i ima zatvaranje prednjeg venta sto S4 nema pa pri vecim brzinama (preko 80km/h) zvizdi !!! verujem da je Arai mnogo bezbednija !!! Ja sam se sprzio na obe i morao sam da ih uzmem !!! imas fotke u galeriji ! Kod nas ih niko ne prodaje !!! moraces da narucis da ti neko donese, naprimer Airoh S4 iz Louis-a, a Arai, uhhhhh !!! ja sam je jedva nabavio !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Januar 24, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neznam gde ima da se kupi... Ja sam je video na Arai sajtu... Ne bi trebalo toliko da kosta... Trebalo bi da je oko 350 eur... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Neznam gde ima da se kupi... Ja sam je video na Arai sajtu... Ne bi trebalo toliko da kosta... Trebalo bi da je oko 350 eur... Tour X je 350 a Motard tour X 480 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Januar 25, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OK... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Januar 25, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Video sam tu Arai bas na toj fotki koju ste vi stavili! I ona je super ali ako je cifra tolika onda mi je puno za sada! Airoh S4 je puno pristupacnija a vizuelno mi je ok! Jel ima negde kod nas da neko radi Airoh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 25, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Arai se moze naruciti iz Polo kataloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja S4. Kakva je procedura oko narucivanja iz kataloga? Jel' to stize do Srbije i koliko odrape na putne troskove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 27, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja S4. Kakva je procedura oko narucivanja iz kataloga? Jel' to stize do Srbije i koliko odrape na putne troskove? Neko na forumu donosi iz Louis-a, Airoh S4 je oko 180e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...