Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako da dodjem do malog prisivka ovog kluba? ??? Za mene bi trebalo da ga cuva Dzoks-ali nisam siguran(davno to bese). Inace ne mogu da budem clan Mangulica, jer sam clan Coper Srbija. Medjutim, veliki sam simpatizer i postovalac Mangulica i sigurno, najstariji vozac kineza na forumu (i po godinama i po posedovanju i voznji "kineza"). Taj prisivak bi bio prisiven na mojem prsluku na vidnom mestu Dzoks, ne odgovori mi da li mi cuvas prisivak, pa ako se ranije ne sretnemo, mozda ga ove godine doneses na skup u K.Mitrovicu (nadam se 28.06.'10) ??? ;D Zao mi je sto nisam malo blize, jer stvarno uzivate u voznjama, dosta ste slozni, a mozda bi mi i mladost malo presla od vas :D mozda??? ma 1 000 000 000%... ne smetaju nama ni matorci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan a podele na one sto loze vatru i one sto peku rostilj? pa na one sto spavaju nocu i one sto ustaju nocu da jedu rostilj?pa na one sto spavaju do podne i one sto ustaju u 05 00?pa na one sto uvek mogu i one sto uvek ne mogu?pa na one sto su uvek tu i one sto su slucajno tu?pa onaj sto mu je jeftino?pa na one i ove?i na jos ko zna kakve podgrupe,frakcije i sta ti ja znam na cega jos.?mislim da je poenta samo u onome sto pokazuju fotografije dole ili ti gore postavljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Deki, dobijas moju sa prsluka, ali samo kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Novembar 9, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja se javljam da vam budem dopisni clan ;D imao sam dva kineza i uspeo sam da ih prodam, valjda se i to racuna, ako ne onda nista. ;D ;D ;D ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Novembar 9, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sta se iZcudjavas? ;D Upadas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ti lenji cudis..... ti si azil za kineze ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Novembar 9, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ti lenji cudis..... ti si azil za kineze ;D ;D ;D :) Sta se ti lenji cudis..... ti si azil za kineze ;D ;D ;D prihvatiliste za dvotockaste ljubimce. ako vi ne znate sta cete sa njima mi znamo. ;D ;D ;D sad ce hellena i shesti da me zatrpaju sa nezbrinutim, odbacenim i zapustenim biciklicima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo se pohvalim sinoc stigle bojice Posle uspesnog trazenja prsluka (jedno 2 sata) krenuo sam da probam da isechem vishak tkanine. U stvari da skratim, jel zna neko najbolji nachin kako da ih prishijem (zalepim), a da nemaju ivice ko da ih je seklo dete od 3 godine ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan E moji momci,i devojke... Vidim vi se ubiste oko nekih pravila,ko je ko, ko je gde, sta,zasto s'kim s'cim... One slike koje je postavio Dzoks sve govore. Kod nas nema on je tata,on mama a ja dete, svi smo isti! Pravo da vam kazem ja nisam ni procitao statut kluba,a ni ne zanima me( a od pocetka sam tu ) imam toliko drugih bitnijih stvri koje nisam stigao da procitam i uradim,i ko zna kada ce doci na red... Ja volim da uzivam i to radim sto cesce mogu,volim da sam sa drustvom sa kojim mi je lepo! Ima nas raznih i tesko je naci ekipu koja se slaze u svemu,ali mi nismo imali tih problema. Sto ne znaci da nece jednom neko pokusati da bude deo nas i ne uklopi se, necemo ga mi oterati sam ce otici... Meni je lepo kada sednem sa Mangulicarima pa pocnemo da se zezamo,pijemo,prozivamo,jbg voleo bi da mozem da se cesce vidjamo, ali nista nije dzabe. Tako da sam propustio par okupljanja, zao mi je ali sigurno sam imao jake razloge da bi propustio tako nesto. Zamalo da propustim prve boje, ali ljudi kojima je stalo do mog drustva su mi ukazali da bi voleli da ja budem u tom prvom krugu, i drago mi je zbog toga!! E sada gde cu boje da stavim,moja je stvar,evo cisto da bi to pokazao onaj jedan mali cu da prisijem na gace samo za moju i jos neciju dusu. I ko zna kada ce doci na red da prisijem veliki na jaknu,ali neka stoje tu na polici da ga vidim i setim se divnih druzenja... I tako,samo lagano nemoj se umorite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepo receno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboris Dzaks i svaka ti na mestu,osim malog prisivka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Robert Megla- Melcor i Dalibor Jakšić- Dalibor92 su privremeno uklonjeni sa spiska pripravnika. Razlog je to sto se nismo jos uvek upoznali i tek posle par voznji ce se odlucivati o statusu pripravnika. Za svaku dodatnu informaciju se obratite bilo kom clanu mangulica pa ce vas oni uputiti preciznije kako tu sta i zasto funckionise Samo sam hteo da vas obavestim da se ne iznenadite kad sebe ne budete videli na spisku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan eto ga PR-a ko se ne slaze neka se obrati Dzoksu! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan eto ga PR-a ko se ne slaze neka se obrati Dzoksu! ;D ;D ;D Eh da sam sisata plavusa pa da budem PR Pa mogao sam da napisem da se obrate Dzoksu ali posto je izrazio zelju da mu ne onanisu penis sa pitanjima, ja sam rekao clanovima mangulica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na obavestenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Novembar 12, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih danas u Dermi (Kralja Petra 57) 60*140 komad debelog skaja od koga nameravam da pravim prslook. Samo sto nemam umeca da to obavim. Ajd' dobro, mislio sam da iskrojim ledjni deo iz komada i prednje delove i na ramenima da ih usijem. A spoj ispod pazuha da pertlam necim (cime?). Ne mogu nigde da nadjem kozne ili skajene kanape/pertle. Po ivicama bih utisnuo ringlice srebrne boje i pertlao kroz njih. Ringlica ima u YU-Sorbon u Balkanskoj 27. Kod koga da nosim da mi iskroji materijal po meri i kod koga da nosim da mi stavi ringlice? Gde da nadjem skajene/kozne pertle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa od materijala koji vec imas, iseces krajeve uzduz i eto ti pertli. Ili ako imas stari opasac vojni, onaj kozni debeli , takodje moze da posluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih danas u Dermi (Kralja Petra 57) 60*140 komad debelog skaja od koga nameravam da pravim prslook. Samo sto nemam umeca da to obavim. Ajd' dobro, mislio sam da iskrojim ledjni deo iz komada i prednje delove i na ramenima da ih usijem. A spoj ispod pazuha da pertlam necim (cime?). Ne mogu nigde da nadjem kozne ili skajene kanape/pertle. Po ivicama bih utisnuo ringlice srebrne boje i pertlao kroz njih. Ringlica ima u YU-Sorbon u Balkanskoj 27. Kod koga da nosim da mi iskroji materijal po meri i kod koga da nosim da mi stavi ringlice? Gde da nadjem skajene/kozne pertle? Evo Lorde,gotov ti prslučak!...I da bidne s nandžaraste pertle,a rozle dugmići pod obavezno! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 13, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, videces moj pa ce ti biti jasno kako bi trebalo da izgleda tvoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A neki predlog, šta preko enduro jakne? Ne ide ni skaj, ni džins... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Borbeni ili ribolovacki prsluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A neki predlog, šta preko enduro jakne? Ne ide ni skaj, ni džins... U tom slucaju sijes boju na jaknu, ako ti odgovara i ta varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod koga da nosim da mi iskroji materijal po meri i kod koga da nosim da mi stavi ringlice? Gde da nadjem skajene/kozne pertle? Moja mama radi u nekoj firmi kao krojac... Kroji sta god sefu padne na pamet, ne verujem da bi joj prsluk bio problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod koga da nosim da mi iskroji materijal po meri i kod koga da nosim da mi stavi ringlice? Gde da nadjem skajene/kozne pertle? Moja mama radi u nekoj firmi kao krojac... Kroji sta god sefu padne na pamet, ne verujem da bi joj prsluk bio problem... sad si se zajebao samo tako... idemo svi kod tvoje keve u firmu da nam sije ahhahahahahahhahahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Borbeni ili ribolovacki prsluk Ja se slazem sa kolegom, mada sam vise za borbeni. enduro je enduro.....koza je za "one" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...