Jump to content

Moto Zajednica

pad na organizovanom putu Beograd Arandjelovac (opet ja po ko zna koji put)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 726 postova

Čaša nije poluprazna već polupuna. Uvek gledajte sa vedrije strane. Ko zna zašto je to dobro. Da je prošao bez ogrebotine, možda bi  ponovio grešku a ovako sigurno neće! I ja sam pogrešio pa isparavio grešku jer sam komentarisao nešto što nisam lično video, doduše ne iz loše namere!

Sada ce mo se Marko i ja takmičiti ko će pre spremniji na motor a vi nam držite fige. Danas mi je prvi dan da nisam imao prejake bolove a jedva čekam da osetim onaj svrab što znaći zarastanje. Kada sam mogao pre 26g. provesti 6 meseci u koritu zbog kičme pa ovih par ce biti pesma!

Marko štoperica je počela da otkucava....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2265 postova

Crni, često prođem kroz Pazovu(e) i budi siguran da ću te kontaktirati u vezi tvoje želje...ali da znaš ovog puta necu skoro, ima razloga, možda na proleće!

Samo moraš pripaziti, navlaka zaista postoji...Meni je bila izuzetno ružna da bi me upravo sa svim svojim manama na jedan osvojila karakterom! Kao neka riba koja nije ljupka plavuša a vi se u nju zacopate baš zbog nje same a ne njenog izgleda!

Krivo mi je što sam nepokretan...veruj vec bi se videli za koji dan, pa pao bi i zajednički đir oko Vrdnika!

Marko izvini na OTe!

Pa sta znam, da je gadna - gadna je, ali izgleda prilicno mocno i sirovo, pa mi je u neku ruku i zanimljiva.

Kad prolazis pored Pazove, iako ne ovih dana, naravno da se javis i svratis, pa mozda i da se djirne FG.

@Blackbite, da znas da smo dosadni ko jehovini svedoci, a sto se krugova i ostalih geometriskih tela tice, nema problema.

Nije da niste, ali vas ipak ne bih ostavio da cekate pred vratima. :D

Sada ce mo se Marko i ja takmičiti ko će pre spremniji na motor a vi nam držite fige.

Ako nista drugo onda kondicione pripreme za okupljanja. Sto vise ukusnog, a ne i mora da bude zdravo. ;)

Gledam slike ove krivine, i ne znam, ne mogu da procenim koliko je opasna jer nisam bio tamo, ovako sa slika deluje prilicno standardno. :-\

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja