Misha_ 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem hondu vfr 750 do 2500 eura, ne ispod 90' godista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 063612598 i 063619635 vlada.motor je bio moj prodao sam ga ovom momku u junu.motor je kao nov .97 godiste .restajling motor registrovan je do jula 2010.nema ni dinar ulaganja.perfektan je.preporuka je od srca jer ko god uzme motor nece se pokajati.meni je platio 2750 za neregistrovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ovakav samo zelen.dace ga za 2500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ponudama, ja imam jos nesto u kombinaciji pa cemo da vidimo ,ali svaka ponuda je dobro dosla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se razmisljam da probam nesto jace od sledece godine a mozda i ove ka stignem. Javi sta si nasao i gde pa ako ti neces mozda bi meni odgovaralo. Samo sto ja trazim 97-o god i naravno za vise para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...