Bishke 263 Napisano Septembar 19, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ko je zainteresovan za neko peglanje po Adi huji neka se javi ! Ja sam sutra tamo od 14h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od vas bio u ZA na moto skupu u avgustu ove i prošle godine? Organizovali smo revijalne super moto trke ! Bili su gosti, profesionalni vozači iz Italije i Slovenije, ali naših vozača nije bilo.... jer ih i nemamo!! :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 19, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od vas bio u ZA na moto skupu u avgustu ove i prošle godine? Organizovali smo revijalne super moto trke ! Bili su gosti, profesionalni vozači iz Italije i Slovenije, ali naših vozača nije bilo.... jer ih i nemamo!! :'( Ovo treba da zazivi kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 19, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Treba al slaba vajda... Trebace vreme i vreme kad bude bilo kakva prica pocela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi.Jel moze neko da mi objasni o tom SuperMoto sampionatu.Obozavam SuperMoto.Jurio sam po internetu,dok nisam naleteo na ovaj deo foruma.Ako moze neko da mi objasni u PM,bicu mu veoma zahvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Januar 19, 2014 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mark Markez Supermoto race, gledati od 4:20 pa na dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 20, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Baker kolenom udario Marquezov korman, a uzivaju za sve novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Za sve ljubitelje super moto, ove nečega sa naših prostora. Od 2012. god se održava i biće svake godine revijalna super moto trka u Zaječaru, u okviru moto skupa. Vozači su profesionalni trkači svetskog i Evropskog šampionata iz Italije i Slovenije. Mislim da je ovo jedinstven heppening ove vrste u Srbiji. Dođite da se družimo. Ovo je snimak koji je napravio jedan od trkača.... Uživajte! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Mart 22, 2014 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nisi napisao kad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake godine prvi vikend avgusta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine treći put za redom u sklopu moto skupa u Zaječaru biće održane i revijalne SUPER-MOTO trke. Staza je prilagođena ovoj kateegoriji, kombinacija asfalta i zemlje sa dve skakaonice! Najavljen je dolazak dvadesetak takmičara, kao i stunt team! Evo i programa: http://www.mktriumph.com/viewpage.php?page_id=1 DOBRODOŠLI!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema i dalje postoji )) Samo sto smo sad napravili malo veci korak da se ostvari ova disciplina kod nas,koliko vec sledece godine. Ovog puta cemo imati malu ali dovoljnu podrsku Moto Saveza Vojvodine. Da i dalje postoje ljudi koji su zainteresivani za ovu disciplinu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samir#89 2 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Austria Motocikl: KXF 450 SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako smijem i ja da se pridruzim vasim diskusijama.Vozim Motocikl od svoje 8me godine i promijenio sam cik motora ali zadnjih 6 godina vozim iskljucivo Supermoto i mogu vam reci veceg uzivanja u Tom sportu nisam dozivjeo. Bas bih mi bilo drago da VAS upoznam, na jednoj od nekih Trka kod Vas u Srbiji ili ovdje kod nas u Austriji.Vozim vec 2 godine Austrijsko Supermoto prvenstvo ali Hobby klasu i mogu vam reci predivan utisak biti jedean mali dio te cijeline. Bilo bih predivno kada bih i vi kadgod organizovali koju trku pa da se skupimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 19, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas li snimaka sa trka i staza da pogledamo kako izgledaju? Link do njih? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samir#89 2 Napisano Octobar 19, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Austria Motocikl: KXF 450 SM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Simon69 je napisao: Imas li snimaka sa trka i staza da pogledamo kako izgledaju? Link do njih? Da, naravno. Ako zelis mozes na Youtube da pogledas blackkitter se zove od ovoga moga prijatelja stranica,njegova mama nas uvijek slikaje ili snima. Ima bas snimak od prosle godine u Melk Trka gdje bilo i Evropsko i Svjetsko prvensto u Supermotu kao i Austrijsko. A mozete i nasu Austrijsku stranicu uvijek da posjetite a to je www.supermoto-austria.at Veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samir#89 2 Napisano Octobar 30, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Austria Motocikl: KXF 450 SM Prijavi odgovor kao problematičan On 09.11.2009 at 1:43, RED POWER je napisao: slike 3 Smijem li pitati gdje ste ovo vozili. Po slikama mogu zakljucitit da je staza super. Bar tako mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Novembar 1, 2017 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Samire! :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 1, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A staza gore na slikama mislim da je GARDEN ili tako nesto u Puli HRSent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Novembar 2, 2017 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, rboban said: A staza gore na slikama mislim da je GARDEN ili tako nesto u Puli HR http://www.karting.hr/kontakt.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 2, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samir#89 2 Napisano Mart 22, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Austria Motocikl: KXF 450 SM Prijavi odgovor kao problematičan On 01.11.2017 at 21:17, to crank je napisao: Pozdrav Samire! :)) Veliki Pozdrav i tebi........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samir#89 2 Napisano Mart 22, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Austria Motocikl: KXF 450 SM Prijavi odgovor kao problematičan Predivne slike gore za razliku od vremena. Malo je kaka kako kazu kod nas heheheeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...