stevo 58 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan prilikom ubacivanja u brzinu osjecam lagano zapinjanje na saltalici ali samo kad se motor zagrije do radne tem. motor je vazdusno hladjenje pa ja mislim da je to do ulja koje postaje tecno i gubi svoja svojstva a poznato da ulje brze izgori na zracnom hladjenju, to mi se desavalo i na drugim motorima sa zracnim hladjenjem. a probao sam kad ugasim motor i dignem ga na centralnu nogaru brzine se mijenjaju perfektno. pa me zanima jeli ulje problem. :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Januar 14, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj komentare u dole navedenom topiku Blagi cim unapred prilikom ubacivanja u prvu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pogledao sam. mislim da je ulje jer je preslo 3800km a i vazduso hladjenje brzo sagori ulje jer cim mjenjac radi ok kad je motor ugasen onda to moze biti ulje po meni da li sam u pravu :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Januar 14, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti je najjevtinije da mu zamenis ulje i probas. Ako se to i posle zamene ulja ponovo desava vidi kvacilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan pogledao sam. mislim da je ulje jer je preslo 3800km a i vazduso hladjenje brzo sagori ulje jer cim mjenjac radi ok kad je motor ugasen onda to moze biti ulje po meni da li sam u pravu :?: :?: Nema to veze sto menjac dobro radi kad je motor ugasen. Treba dobro da radi i kad je upaljen, mozda te zeza korpa kvacila, ili treba da nastelujes sajlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 15, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan rucica kvacila nije nimalo opustena i nema nimalo slobodnog hoda sta bi trebao da uradim da li da je malo opustim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan rucica kvacila nije nimalo opustena i nema nimalo slobodnog hoda sta bi trebao da uradim da li da je malo opustim. Rucuca kvacila bi trebalo da ima malo 5-10mm praznog hoda. Probaj da nastelujes to okretanjem shrafa na samoj rucuci. Mozda bude malo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 15, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan poustio sam rucicu na steleru i mnogo je bolje a i sad ga saltam sa medjugasom tako da je bas ok a i ulje cu da mijenjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan poustio sam rucicu na steleru i mnogo je bolje a i sad ga saltam sa medjugasom tako da je bas ok a i ulje cu da mijenjam. :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...