Kiro 153 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi sta vi mislite o ovim silnim motorima na vodonik, struju, dizel i ostala sra*a koje mozgovi planiraju da ugradjuju u motore u buducnosti?STA JE MOTOR AKO SE NE CUJE DO DRUGOG KRAJA GRADA? :shock: Ja sam zabrinut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 14, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ne sekiraj se ti blago meni nece to ni nashi unuci da dozhive u zemlji srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 15, 2007 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dozivece unuci, osim ako ne iskrsnu nalazista na marsu il tako nest jeb.. li ga . Nafte ima za naredne dve do tri decenije, kada ce se kolicina znatno smanjiti, ipa ce je biti samo za one koji u garazama biti poseduju aston martine, bentlije i slicnu masineriju, tj. za one koji mogu da plate. Sa druge strane, ako potopimo ameriku :evil: imace nafte i unuci verovatno :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 15, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan "]ne sekiraj se ti blago meni nece to ni nashi unuci da dozhive u zemlji srbiji TO BRATE!Dva tocka i mnoooooooogo buke! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 15, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dozivece unuci' date=' osim ako ne iskrsnu nalazista na marsu il tako nest jeb.. li ga . Nafte ima za naredne dve do tri decenije, kada ce se kolicina znatno smanjiti, ipa ce je biti samo za one koji u garazama biti poseduju aston martine, bentlije i slicnu masineriju, tj. za one koji mogu da plate. Sa druge strane, ako potopimo ameriku :evil: imace nafte i unuci verovatno :twisted:[/quote'] Za 30-35 godina vise nece biti nafte za svakodnevnu potrosnju(za nas smrtnike).. samo ce drzavne institucije koristiti naftu.. :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martins 0 Napisano Januar 15, 2007 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.biodizel.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Vidis toga se nisam setio, bio i nebio jedna je od alternativa. Isplati se saditi suncokret Samo da dizel motociklima padne "malo" cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano Januar 18, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ništa vi ne brinite... Smisliæemo mi i tada neku buku da se èujemo!!! Kao kad smo na biciklove stavljali pocepane plastiène èaše od jogurta i pavlake... Samo što æemo morati da instaliramo neke jaèe štipaljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vidis toga se nisam setio' date=' bio i nebio jedna je od alternativa. Isplati se saditi suncokret Samo da dizel motociklima padne "malo" cena.[/quote']I dizeli imaju grozan zvuk.Al imaju obrtni moment ko kamioni... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 19, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kakva je Yamaha SZR 660 gledao sam neke testove i dobila je najvecu ocenu 8,5.Cinimi se dosta jeftin za takve perfomanse i postoi li neki u tom rangu drugog proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 19, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kakva je Yamaha SZR 660 gledao sam neke testove i dobila je najvecu ocenu 8' date='5.Cinimi se dosta jeftin za takve perfomanse i postoi li neki u tom rangu drugog proizvodjaca.[/quote']Off :roll: Al ajd kad wec pitash,pitaj Karlosa sa foruma,on drajwa SZR660. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...