zeljko ru 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam el 250. predivan motor, ja sam nov i taman mi odgovara.medjutim prodavac mi je uvalio dosta kvarova tako da sada trazim delove.trenutno mi je najveci problem nosac bregaste osovine, polutka u gornjoj dekli.naime posteni prodavac je polomio tri nosaca, sve to yatvorio i doterao mi motor.svaka mu cast.molim vas da ako neko ima rashodovanu masinu od 25o cm da mi se javi jer bih da kupim te polutke.unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel to ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je uopšte situacija sa delovima za taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40655.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...