Konja! 1 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte lupati vise! Ovo je HONDA XL600RM. Sa plastikama i rezervarom od LM-a!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte lupati vise! Ovo je HONDA XL600RM. Sa plastikama i rezervarom od LM-a!!! e, al si sad odvalio glupost! pa zar ne vidis da je I SEDISTE od LM-a!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte lupati vise! Ovo je HONDA XL600RM. Sa plastikama i rezervarom od LM-a!!! Ха-ха-ха! Ово је одлично! А сад реци шта још разликује LM-a од RM-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5333 Napisano Septembar 26, 2009 Integrisan, 13024 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima L umesto R pored M!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste toliki stručnjaci i "znate pušku..." što je onda niste lepo napravili nego je bila zabrljana struja i sve ostalo do maksimuma.Jadan Branja je krv propiš'o dok to sve nije sredio.Zahvaljujući njegovom strpljenju i majstor Mišikinom znanju Honda XL 600 LMRMLRMXYZ....prede kao mačor posle obilne klope i zuji kao devojčica i niko ne bi rekao da je u stvari dama u najboljim godinama. Da razjasnimo širem auditorijumu,ovaj motor je stvarno sastavljan iz dva (ili više) motora i stvaljeno je sve najbolje od oba.Druga polovina se još uvek nalazi kod prethodnog vlasnika i ako ipak ostane u mom vlasništvu uzeću i to pa da (fri)kombinujem.U svakom slučaju hvala na offovanju jer oglas već danima stoji među prvima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ima L umesto R pored M!? :D Tocrank, care ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ima L umesto R pored M!? :D Tocrank, care ! Али морате обојица да признате да су и L и R испред M! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Voah ,veliki brate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan RM http://www.4strokes.com/guests/uploadpics/1989HondaXL600RM.jpg http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20XL600RM%2086.jpg LM http://www.corrieredeimotori.it/Public/FileUploati/10-08-2006-ID_14485_moto.jpg http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20XL600LM%2085%20%201.jpg Ma da, razlika je neprimetna, a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 27, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan razlika je u kacenju zbica a ne u boji А ја мислио у качењу жица, кад оно у ствари жбица... Мислио си рећи жабица?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Onda da rezimiramo. Dakle,prodajem Hondu 600 XL RM sa rezervoarom i još po kojim delom od Honde XL 600 LM.Jesam li sada dovoljno precizan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan A neee.... Pa tek sad je postalo zanimljivo. RM ili LM pitanje je jos uvek??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Cicke! Sad si ga rekao kako i jeste inace. E, a kakav ti je to moto klub u sliki? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan E da, mnogo ti je dobra hondurača, ne stigo' da kažem od silnog off-a ;D Jedino mi se ne dopada ona plava štrafta na prednjem blatobranu ... al' to se bar da lako rešiti ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, trenutno sam u fazi gledajna i kupovine motora i mogu reći da: ko voli enduro tip motora, sa ovim neće pogrešiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ček' bre??? Pa šta ispade na kraju - ništa nisam shvatio, RM, LM, RLM ili LRM ili možda CRL-LRM? C= custom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne davi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo opušteno i bez nervoze, ako te nešto davi probaj sa inhalacijom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ti davis. Taj da se izinhaliram, i ispljunem kao slajmaru. Ne razumem? Na kom jeziku pokušavaš da se obratiš? Ako si već nepismen i/lii ne znaš da govoriš, ne moraš da budeš još i prost. Mada, tebe ne mogu da krivim jer je to samo odraz kućnog odnosno domaćeg (ne)vaspitanja i ako bi malo uspeo da razmisliš možda bi shvatio da se ne poznajemo i da sigurno nismo iz istog sela (pošto očigledno ne govorimo istim jezikom), a o godinama da i ne govorim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi time out,mir bre.Koji vam je? Bolje da mi nadjete kupca nego sto se svadjate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Čičak izvini, nije mi bila namera da ti sabotiram oglas i neću više komentarisati u ovoj temi. Ono zezanje sa LM/RM mi je bilo simpatično i nadovezao sam se samo da ti oglas vratim na I stranu, bez loše namere. E sad što ovde ima iskompleksiranih tipova sa vokabularom retardiranih osnovaca iz I polugodišta specijalne škole kojima verovatno preveliki koeficijent inteligencije diktira onakve visokoumne odgovore, i zbog kojih im piša poraste svih 2mm, nije moja krivica već majke prirode i oca karikaturiste u delirijumu tremensu. Savet za onog čobana je da se tako obrati svojoj kevi pa da vidi šta je majčinska ljubav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio, Prodaje se Honda XL 600 za 1500 evra. Fotke govore same. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 7, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao RM-a skoro 3 godine,do proletos... bio mi je prvi motor... nikad kvar nisam imao a prešao sam s njim oko 15 000km... I zato ga i preporučujem svima, pogotovo što ovaj ima veliki rezervoar od LM-a a ne onaj od 13l na RM-u tako da se duplo ređe ide na pumpu, CDI i kurblu (meni pomogla kad mi je crko akku) može da se podešava visina... Lep motor za male pare a veliko zadovoljstvo u vožnji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ево мојих утисака о овом мотору. Истина о фул-икс-ел варијанти, али то му дође то! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24023.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan SpaVe brate lepo od tebe sto pomazes drugima ali otezavas meni.Sve ja to znam sto si napisao ali si toliko lepo srocio da se sad ozbiljno razmisljam da je povucem iz oglasa.Lepo si primetio da ne voli grad,hoce da se ugreje ako je davim po gradu.Takodje je minoran potrosac sto mene narocito uveseljava.Jeste velika i teska ali je bas zato i ja volim jer sam i ja velik i tezak ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...