Jump to content

Moto Zajednica

MOJ GRAD I OKOLINA...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 274 postova

svi mi imamo jednu zemlju i jedan ili vise gradova a svi ti gradovi u sebi cuvaju neke lijepe stvari koje bi mnogi rado da vide,tvrdjave,jezera,rijeke,parkovi,muzeji,pecine...zasto nebismo svi opisali zanimljivosti naseg grada i okoline tako da mnogi nebi trebali traziti turisticke mape...U neposrednoj blizini bijeljine ima jedno naselje jedinstveno na svijetu,ustvari to je jedno planinsko selo koje je nekad postojalo u okolini sarajeva konpletno selo dio po dio je preneseno na lokaciju bijeljine tacno onako kakvo je bilo prije 90 god.izgradjena je rijeka jezero pa je cak i planina stvorena,restoran pored jezera pruza izvrsnu hranu ili kafe uz vodenicu,ili apartman u sobi staroj 100 god.tu je i crkva,konji,labudovi...prohujala fantazija na urbanoj sredini...navratite

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
da to sam trebao reci selo ili konoba stanisic

Konoba Stanishic- www.etno-selo.com

tel.055/351651 ; 065/461856

• Zainteresovan, 585 postova
NE MOGU DA VJERUJEM DA NIKO NECE DA NAPISE NESTO O SVOME GRADU...nema veze ima turisticka agencija... :(

O Beogradu i Novom Sadu verovatno znas dovoljno a veci deo foruma je odatle ostali ce valjda napisati po koju rec...

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR
NE MOGU DA VJERUJEM DA NIKO NECE DA NAPISE NESTO O SVOME GRADU...nema veze ima turisticka agencija... :(

Pripremam podrsku za turisticku mapu prvo Srbije, a onda i svega ostalog... Jos treba da doradim neke stvari da bi to sve kako treba izgledalo, a jos bitnije od toga je da napravim nekakvo uputstvo za koriscenje. Zato i nisam nista razglasio...

U svakom slucaju, bacite pogled na ovo:

http://bjbikers.com/wiki

Mozete iskoristiti svoje naloge sa foruma da se ulogujete. Uputstva za koriscenje cu napraviti cim pre budem mogao...

evo ti si mi vec pomogao potrazicu ne mapama novo banatsko selo i docicu valjda ima kafanu prodavnicu vazno je da imam cilj

A sta da kazemo mi sto nezivimo u gradu :(:(:(

Samo mi javnes i ja ubacim tvoje mesto ;)

Ideja jeste da sto vise mesta ubacimo u mapu...

• U prolazu, 14 postova

Brate Banatsko Novo Selo je 30 tak km od BG. prema Vrscu ima oko 7000 stanovnika i nije bas malo a kada budes u prolazu samo pitaj za pekaru "REX" i nasao si me DOBRO DOSAO!!! :partyman:

Evo, Milane, upisi sve to u temu o tvom mestu:

http://bjbikers.com/wiki/index.php/Banatsko_Novo_Selo

A ti Daco, popuni sto znas o svojoj Bijeljini:

http://bjbikers.com/wiki/index.php/Bijeljina

Eto. :)

Ulogujte se koristeci forumske naloge i onda kliknite na 'Uredi' link pored svake sekcije... Na kraju kliknite na 'snimi stranicu' na dnu.

• Svrati ponekad, 275 postova
svi mi imamo jednu zemlju i jedan ili vise gradova a svi ti gradovi u sebi cuvaju neke lijepe stvari koje bi mnogi rado da vide' date='tvrdjave,jezera,rijeke,parkovi,muzeji,pecine...zasto nebismo svi opisali zanimljivosti naseg grada i okoline tako da mnogi nebi trebali traziti turisticke mape...U neposrednoj blizini bijeljine ima jedno naselje jedinstveno na svijetu,ustvari to je jedno planinsko selo koje je nekad postojalo u okolini sarajeva konpletno selo dio po dio je preneseno na lokaciju bijeljine tacno onako kakvo je bilo prije 90 god.izgradjena je rijeka jezero pa je cak i planina stvorena,restoran pored jezera pruza izvrsnu hranu ili kafe uz vodenicu,ili apartman u sobi staroj 100 god.tu je i crkva,konji,labudovi...prohujala fantazija na urbanoj sredini...navratite[/quote']

Èovjeèe,ovo odlièno izgleda,a imam ludi osjeæaj da æemo na proljeæe Dario,ti,ja i ko još hoæe da se odrvenimo tamo :lol:

svi mi imamo jednu zemlju i jedan ili vise gradova a svi ti gradovi u sebi cuvaju neke lijepe stvari koje bi mnogi rado da vide' date='tvrdjave,jezera,rijeke,parkovi,muzeji,pecine...zasto nebismo svi opisali zanimljivosti naseg grada i okoline tako da mnogi nebi trebali traziti turisticke mape...U neposrednoj blizini bijeljine ima jedno naselje jedinstveno na svijetu,ustvari to je jedno planinsko selo koje je nekad postojalo u okolini sarajeva konpletno selo dio po dio je preneseno na lokaciju bijeljine tacno onako kakvo je bilo prije 90 god.izgradjena je rijeka jezero pa je cak i planina stvorena,restoran pored jezera pruza izvrsnu hranu ili kafe uz vodenicu,ili apartman u sobi staroj 100 god.tu je i crkva,konji,labudovi...prohujala fantazija na urbanoj sredini...navratite[/quote']

Èovjeèe,ovo odlièno izgleda,a imam ludi osjeæaj da æemo na proljeæe Dario,ti,ja i ko još hoæe da se odrvenimo tamo :lol:

sigurno da neces pogrijesiti ako dodjes,rijecima se to ne moze opisati,a ima jos zanimljivih mijesta koja pruzaju laganu avanturu i nezaboravan dozivljaj,mislim da cu treceg iduceg u ZG.neki motoristi imaju party,pozdrav

Brate Banatsko Novo Selo je 30 tak km od BG. prema Vrscu ima oko 7000 stanovnika i nije bas malo a kada budes u prolazu samo pitaj za pekaru "REX" i nasao si me DOBRO DOSAO!!! :partyman:
hvala na pozivu naravno da cu navratiti,pozdrav brate

Javi ako ides u Zagreb ' date=' nas par ide u petak u Pulu pa mozda skoknemo i do Zagreba.[/quote']jos nije sigurno,ja godisnje radim nekoliko dana izgleda da ce mi pasti bas tada,nisi bio kod brata sergeja u subotu

• Rashodovani bajker, 1731 postova

i mene mrzi da lupetam sve i svašta , ali zato ko dodje motorom u Kruševac neka mi se javi putem foruma ili na tel. 063/689-375 pa æe imati vodièa kroz Kruševac & okolinu... :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja