daco 11 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan svi mi imamo jednu zemlju i jedan ili vise gradova a svi ti gradovi u sebi cuvaju neke lijepe stvari koje bi mnogi rado da vide,tvrdjave,jezera,rijeke,parkovi,muzeji,pecine...zasto nebismo svi opisali zanimljivosti naseg grada i okoline tako da mnogi nebi trebali traziti turisticke mape...U neposrednoj blizini bijeljine ima jedno naselje jedinstveno na svijetu,ustvari to je jedno planinsko selo koje je nekad postojalo u okolini sarajeva konpletno selo dio po dio je preneseno na lokaciju bijeljine tacno onako kakvo je bilo prije 90 god.izgradjena je rijeka jezero pa je cak i planina stvorena,restoran pored jezera pruza izvrsnu hranu ili kafe uz vodenicu,ili apartman u sobi staroj 100 god.tu je i crkva,konji,labudovi...prohujala fantazija na urbanoj sredini...navratite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim da te obidjem kada budem ishao za doboj banjaluku i drvar!!!!!!!!javljam se,pa tjemo i to da vidimo! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Januar 15, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Daco brate pa kako mene nisi nikad vodio da i ja vidim to selo, a ne samo kafane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan pa brate znas da sam bio u n.sadu,sta kazes na poruku ako si je otvorijo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 15, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a to selo se zove Stanisici ili ima jos neko slicno :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan da to sam trebao reci selo ili konoba stanisic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan da to sam trebao reci selo ili konoba stanisic Konoba Stanishic- www.etno-selo.com tel.055/351651 ; 065/461856 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 16, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan NE MOGU DA VJERUJEM DA NIKO NECE DA NAPISE NESTO O SVOME GRADU...nema veze ima turisticka agencija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 16, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si Daco opisao Konobu ali nisi bajkerima skrenuo paznju na cenovnik pivo im kosta kao ispod Ajfelove kule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 16, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan tu sam ja da pocastim bajkere,gdje si druze juce smo se vozili a prekjuce od vere moto parti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 17, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan NE MOGU DA VJERUJEM DA NIKO NECE DA NAPISE NESTO O SVOME GRADU...nema veze ima turisticka agencija... O Beogradu i Novom Sadu verovatno znas dovoljno a veci deo foruma je odatle ostali ce valjda napisati po koju rec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1961 Napisano Januar 17, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan NE MOGU DA VJERUJEM DA NIKO NECE DA NAPISE NESTO O SVOME GRADU...nema veze ima turisticka agencija... Pripremam podrsku za turisticku mapu prvo Srbije, a onda i svega ostalog... Jos treba da doradim neke stvari da bi to sve kako treba izgledalo, a jos bitnije od toga je da napravim nekakvo uputstvo za koriscenje. Zato i nisam nista razglasio... U svakom slucaju, bacite pogled na ovo: http://bjbikers.com/wiki Mozete iskoristiti svoje naloge sa foruma da se ulogujete. Uputstva za koriscenje cu napraviti cim pre budem mogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanvfr 0 Napisano Januar 17, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A sta da kazemo mi sto nezivimo u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 17, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan evo ti si mi vec pomogao potrazicu ne mapama novo banatsko selo i docicu valjda ima kafanu prodavnicu vazno je da imam cilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1961 Napisano Januar 17, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A sta da kazemo mi sto nezivimo u gradu Samo mi javnes i ja ubacim tvoje mesto Ideja jeste da sto vise mesta ubacimo u mapu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanvfr 0 Napisano Januar 17, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Brate Banatsko Novo Selo je 30 tak km od BG. prema Vrscu ima oko 7000 stanovnika i nije bas malo a kada budes u prolazu samo pitaj za pekaru "REX" i nasao si me DOBRO DOSAO!!! :partyman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1961 Napisano Januar 17, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo, Milane, upisi sve to u temu o tvom mestu: http://bjbikers.com/wiki/index.php/Banatsko_Novo_Selo A ti Daco, popuni sto znas o svojoj Bijeljini: http://bjbikers.com/wiki/index.php/Bijeljina Eto. Ulogujte se koristeci forumske naloge i onda kliknite na 'Uredi' link pored svake sekcije... Na kraju kliknite na 'snimi stranicu' na dnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Januar 26, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan svi mi imamo jednu zemlju i jedan ili vise gradova a svi ti gradovi u sebi cuvaju neke lijepe stvari koje bi mnogi rado da vide' date='tvrdjave,jezera,rijeke,parkovi,muzeji,pecine...zasto nebismo svi opisali zanimljivosti naseg grada i okoline tako da mnogi nebi trebali traziti turisticke mape...U neposrednoj blizini bijeljine ima jedno naselje jedinstveno na svijetu,ustvari to je jedno planinsko selo koje je nekad postojalo u okolini sarajeva konpletno selo dio po dio je preneseno na lokaciju bijeljine tacno onako kakvo je bilo prije 90 god.izgradjena je rijeka jezero pa je cak i planina stvorena,restoran pored jezera pruza izvrsnu hranu ili kafe uz vodenicu,ili apartman u sobi staroj 100 god.tu je i crkva,konji,labudovi...prohujala fantazija na urbanoj sredini...navratite[/quote']Èovjeèe,ovo odlièno izgleda,a imam ludi osjeæaj da æemo na proljeæe Dario,ti,ja i ko još hoæe da se odrvenimo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 27, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan svi mi imamo jednu zemlju i jedan ili vise gradova a svi ti gradovi u sebi cuvaju neke lijepe stvari koje bi mnogi rado da vide' date='tvrdjave,jezera,rijeke,parkovi,muzeji,pecine...zasto nebismo svi opisali zanimljivosti naseg grada i okoline tako da mnogi nebi trebali traziti turisticke mape...U neposrednoj blizini bijeljine ima jedno naselje jedinstveno na svijetu,ustvari to je jedno planinsko selo koje je nekad postojalo u okolini sarajeva konpletno selo dio po dio je preneseno na lokaciju bijeljine tacno onako kakvo je bilo prije 90 god.izgradjena je rijeka jezero pa je cak i planina stvorena,restoran pored jezera pruza izvrsnu hranu ili kafe uz vodenicu,ili apartman u sobi staroj 100 god.tu je i crkva,konji,labudovi...prohujala fantazija na urbanoj sredini...navratite[/quote']Èovjeèe,ovo odlièno izgleda,a imam ludi osjeæaj da æemo na proljeæe Dario,ti,ja i ko još hoæe da se odrvenimo tamo sigurno da neces pogrijesiti ako dodjes,rijecima se to ne moze opisati,a ima jos zanimljivih mijesta koja pruzaju laganu avanturu i nezaboravan dozivljaj,mislim da cu treceg iduceg u ZG.neki motoristi imaju party,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Januar 28, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Javi ako ides u Zagreb , nas par ide u petak u Pulu pa mozda skoknemo i do Zagreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 28, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Brate Banatsko Novo Selo je 30 tak km od BG. prema Vrscu ima oko 7000 stanovnika i nije bas malo a kada budes u prolazu samo pitaj za pekaru "REX" i nasao si me DOBRO DOSAO!!! :partyman:hvala na pozivu naravno da cu navratiti,pozdrav brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 28, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Javi ako ides u Zagreb ' date=' nas par ide u petak u Pulu pa mozda skoknemo i do Zagreba.[/quote']jos nije sigurno,ja godisnje radim nekoliko dana izgleda da ce mi pasti bas tada,nisi bio kod brata sergeja u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 31, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skupio slike, sad samo da mi dodje inspiracija i ima da popunim rubliku o SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Februar 20, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Da ja ne lupetam ovde sve i svasta, skoknite na www.novibechej.com Ako Vam se svidi, rado cu Vas ugostiti! Dobrodosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 21, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan i mene mrzi da lupetam sve i svašta , ali zato ko dodje motorom u Kruševac neka mi se javi putem foruma ili na tel. 063/689-375 pa æe imati vodièa kroz Kruševac & okolinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...