woolfika 2 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan yamaha r6 2001 godiste da li ima karburatore ili ubrizgavanje? Ja sam cuo da postoje dva razlicita modela? Moze li mi neko pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 14, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Fuel system: Carburettor http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r6_2001.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9850 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 4452 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedna slika sta podvrdjuje sto ja Ernesto postavio gore u postu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 14, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ubrizgavanje je tek na modelu 2003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan suzuki i honda 2001 godiste 600 kubika r modeli imaju ubrizgavanje. Interesuje me kolika je razlika u potrosnji? Isto tako kazu mnogi da su se karburatori bolje pokazali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nema neke prednosti kod direktnog ubrizgavanja. Direktno ubrizgavanje je uvedeno samo zbog strogih propisa o emisiji izduvnih gasova. Mane? Možda to što ne može da se puca sa direktnim ubrizgavanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan za ubrizgavanje se brine elektronika koja prati rad motora i prema potrebi a ti kad pucas gasis motor na OFF ON time gasis i elektronsko ubrizgavanje i nema goriva u masini a tim nema ni pucanja dok karburatori svoj posao rade mahanicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan O tem ti prièam. Prekida se rad pumpe za gorivo (što znaèi, nema šta da puca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ne može da se puca sa direktnim ubrizgavanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoskeDoKoske 0 Napisano Novembar 12, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.karburatori.webs.com - Ovo je sajt za profesionalno popravljanje karburatora posetite nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...