BRACO 3323 Napisano Septembar 21, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam trazio po forumu ali nisam mogao naci neku korisnu informaciju u vezi djelova za kineze.Tacnije interesuju me cjene nekih djelova ,konkretno sprint pulser.Da li neko zna nesto vise o ovome ili i je li kupovao stvari tipa plastika, farova, sjediste i tako to.Nemora biti ovaj model cisto da znam cijene djelova za kineze.Posto ste najbrojnija "sekta" na forumu ocekujem adekvatnu pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не пасује ти то за ону краву у дворишту. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 21, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ima da pasuje , ipak se ja pitam a ne ona ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je do sada neko trazio ove stvari, ali mogao bi da pogledas i da se raspitas u Sprint-u i Keeway-u, od Exceed-a, ako odgovara nesto, a koliko znam, delovi za ovaj model su dosta povoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 21, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ali me cisto orjentaciono interesuje jel neko kupovao neki dio , recimo far-20, 30, ili 100eura blatobran 20 , 30 , 50 , 100 ili bocna plastika 20 , 30 , 50, 100.Samo da vidim jel se isplati kupovati ili da uymiym polovno od nekog markiranog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 21, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ja znam za sprint marku, i to skutere da komplet bocna plastika nije vise od 2-3 hiljade dinara..tako sam cuo...e sad,pulser i nema toliko plastike poput skutera,tako da pretpostavljam da je jeftinije...Pulser,Quingi SM i Yuki i jos dosta sa slicnim imenima su u prinicipu isti motori,tako da im i delovi pasuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan za quinqi su katastrofa skupi delovi , repna plastika za SM model je 50e a Acerbis za KTM u NS ima za 30tak ... znachi sve shto ti padne na pamet okreni Kiwi ili Sprint mislim da su njihovi delovi najjeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bocna plastika 35 eura,i to neofarbana,blatobran 30,zadnja plastika 50. To su cene iz Qingqija u Novom Sadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice plastika ja sam za Sprinta porucio Prtljaznik za Sprint Max-a, cena 900 dinara. Pretpostavljam da i ostale plastike nisu mnogo skupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ali me cisto orjentaciono interesuje jel neko kupovao neki dio , recimo far-20, 30, ili 100eura blatobran 20 , 30 , 50 , 100 ili bocna plastika 20 , 30 , 50, 100.Samo da vidim jel se isplati kupovati ili da uymiym polovno od nekog markiranog motora. Cini mi se da je neko napisao da je Rezervoar od Keeway-a 35e, toliko znam. Na Qingqi nemoj da gubis vreme, posto oni rade i prodaju i Suzuki (a i Qingqi pripada Suzukiju i koristi njihove komponente), resili uvoznici da naplacuju kao za Suze. Kinroad su malo isto podigli cene, eventualno da pozoves i njih da se raspitas, mada mislim da je Keeway najbolji u toj prici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan A да човек лепо контактира Грдоја и чује праву информацију? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A да човек лепо контактира Грдоја и чује праву информацију? Grdoje ne radi na prodaji i informacijama, tako da je bezveze da ga gnjavi, pitanje je i koliko je on upucen u cenovnik. Nazove lepo masstehnic, sluzbu za rezervne delovi i istog momenta informacije koje ga interesuju. Ne moze lakse. Nego osim pulsera, imaju i onaj 50ccm enduro(cross su ga krstili), pa mozda od njega bude bolje & jeftinije, ba bih se da sam na njegovom mestu raspitao i o njegovim plastikama. S' obzirom da taj motor ne kosta vise od 1000e, verovatno su delovi jos jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 22, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Masstehnic?Neki broj ili sl.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan www.sprintscooters.com Naravno, zoves NS, odn uvoznika. Videces kontakt na sajtu. (cini mi da njihov broj ima na dva mesta, ako nazoves neopostojeci, okreci onaj drugi jer je na jednom "stamparska" greska) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Сигуран сам да је Богда напасовао аутомат за жмигавце од трактора на Принца, тако да се то вероватно пасује и на остале кинезе. Брате узимај мотор и вози, моја прва искуства кажу да кинези нису толико лоши колико их људи покушавају да пљују. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...