highflyer 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Drugaru crk'o frajlauf na Apriliji Pegaso pa traži pomoć. Jel' zna neko gde bi u Beogradu mogao da se kupi ili naruči ovaj deo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Koju Apriliju Pegaso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ako se nije razleteo , mozhesh da odshrafish oprugu i skratish je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 22, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imas da kupis prsten sa zubima kod Radulovica za 80 eur.Pase od BMWa f650,za 1995 god.Ako je crkao komplet,mozes i preko mene da narucis ali se ceka dugo.Prodaje se u tri seta,po 350 eur je jedan set i neka biksna je dvadeset.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 22, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se u tri seta,po 350 eur je jedan set i neka biksna je dvadeset.Pozz Jeste da ne vozim taj model , ali meni po ovom ispade da ako je crkao skroz košta 1070e komplet od 3 seta :o :o :o :o pa ceo motor vredi 2500e, kukuuuu. Ili ja nisam dobro razumeo????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 22, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je jedina stvar koja mu crkava i da kazemo to mu je mana.Moras uvek imati akumulator pun i ako ne upali na prvu ne verglati dugo.Oprugica na prstenu je manja nego na hemiskoj olovci i prsava ko nista i bolje upregnuti par komsija,u drugoj te zalete a ti iz uspravnog polozaja skocis na njega kad pustis kvacilo.Inace,ja sauh vucem zimi i na 0 stepeni.Zacas se zagrcne i nema sanse da upalis. Koji model ti imas i sta ti se tacno desilo? Imam i spec alat za skidanje istog.Sam sam sjebao kad sam kupio moju djuntu.Neka vlaga napolju bila i nije hteo da upali.A ja najsio a on ne da sastavi.Kad je akumulator crko uzneo kablove pa na auto.SPRZIO SAM GA CELOG.Skinem deklu a sve novo komplet samo je taj prsten prsao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da to da se zameni da narucis kosta oko 600-700 eur barem je tako bilo prosle godine ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naravno ako si sve polomio unutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Obavestio sam drugara (nije moja Aprilia). Probaće da zbudži nešto unutra a ako ne uspe videćemo da se naruči frajlauf ili taj od BMW-a. Javiću šta je bilo. Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo pogledaj ovaj link ,imas i kataloske brojeve delova ,sta treba od alata i kako se menja.Inace je od bmw-a frajlauf oko 80e dok je za apriliu 350e (isti deo) http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=162500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...