Ljuti 23 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan POzz, Vracam se sa vozhnje oko 18:00 h i na reskrsnici Trgovacke i Solunskih Boraca , raskrsnica gde se zavrsavaju duple trake u pravcu Cacka neposredno pre Jugopetrolovih pumpi srecem udes , zuta Honda ili SRAD , stariji R motor i crveni Reno clio .. Koliko mi je objasnio Hoochieman kojeg sam sreo tu sa josh jednim drugarom, motor je isao nizbrdo niz Solunskih Boraca (od restorana "PINK") a Reno u pravcu ka Cacku .. Neko je prosao kroz crveno ... ELem , receno mi je i ime dechka koji je prichi Hoochieman-a dobro , odvezen je u urgentni , ali sam zaboravio kak ose zove , mislim Igor DJordjevic ali nisam siguran ... Hoochieman , ako naidjesh na forum dodaj /ispravi ili neko ko ima josh adekvatnih podataka .... Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me, kasno pišem, kasno sam stigao do tastature. Naišli smo na udes, po rečima okupljenih u pitanju je motor koji su često viđali ispred lokalnih kafića, momak je iz kraja (Žarkovo, Bele Vode ili blizina), možda ga neko od nas zna. Pričao sam sa policajcem koji je bio tu, momak se zove Marko Knežević, '84 je godište (verujem da sam dobro zapamtio), i živ je. Hitna ga je u tom momentu već odvezla, policajac mi reče da mu je izgleda noga stradala. Motor je žuta jamaha starijeg godišta (ne znam model, prilično je razvaljena). Situacija je, kako su mi rekli okupljeni, sledeća: motor i auto su se kretali Trgovačkom, u susret (svako svojom trakom- motor ka gradu, auto od grada). Na raskrsnici motor skreće levo, auto ide pravo, i tras. Sad, semafor na raskrsnici radi, i takav je da nije moglo biti zeleno i za pravo i za levo, tako da... neko je pogrešio i desilo se šta se desilo... Ako neko zna iz prve ruke kako je dečko, javljajte! Ljuti, sledeći put se vidimo na piću, u lepšem kontekstu nego danas! I čuvaj kolena, leto je iza nas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roonie 29 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam prolazio vozac motora je vec bio prevezen u Urgentni. Kaciga je bila na motoru. Evo slika iz kolone automobila. Nije neki kvalitet. Nadam se da je kolega u redu i zelim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...