Never 2 Napisano Octobar 6, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan 2003-godine u Kanu premijerno je bio prikazan film "Faster". Ovo je dokumentarni film u kojem voditelj Ewan McGregor (poznat kod nas iz filmova Trainspotting i novijeg The Island) uvodi gledaoca u fascinantan svet MotoGP takmicenja. Od pravila, nacina takmicenja, preko najvecih zvezda ovog sporta Valentina Rossi-ja i njegovog suparnika Max Biaggi-a, razloga prelaska sa dvotaktnih na cetvorotaktne masine pa sve do lekara koji oporavljaju nastradale "ratnike", film opisuje sve pa i najmanje detalje ovog sporta. Film je dobio brojne pohvale za reziju i cesto je pominjan i kao dokumentarac koji je i mnogo vise od toga. Odlicna naracija glumca Ewan-a McGregor-a jos je vise istakla svu dramaticnost i neizvesnost koju MotoGP trke sa sobom nose. E sad, Pablo i ja smo film odgledali i slozili se da je film odlican i vrlo informativan. Imamo ga u Divx formatu i rado cemo ga podeliti i sa ostalim clanovima BJBikers sajta. Ja cu nastojati da narezem vise kopija i podelim zainteresovanima na buducim skupovima. Dve napomene - film je naravno na engleskom ali nemamo srpske titlove i drugo, na kraj filma ima i dodatan materijal oko toga kako je izgledala premijera filma u Kanu. Zvanicni sajt filma Imdb strana o filmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Octobar 6, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ja dobijam u subotu jedan primerak e bas lepo Naravo revansiracu se jednim praznim diskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 6, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Naravo revansiracu se jednim praznim diskom I jednom Milka èokoladicom od CBR500 grama :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Octobar 7, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja podrzavam domacu proizvodnju moraces da se zadovoljis jednim simcetom bilo sta vece nemam gde ni da stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 7, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi: "when you first ride 500cc............FUCK" Film je odlican, ovde bioskopske sale nisu hteli da ga prikazuju pa smo se mi organizovali i zvali distributera i naterali ih da ga prikazu u jednom bioskopu gde sedis u foteljama i pijuckas pivo. Sala je bila dupke puna, karte su rasprodate za dva sata za svih sedam projekcija. Inace postoje dve verzije filma, originalna i dopunjena sa pricom i snimcima iz MotoGP 2004. OBAVEZNO POGLEDATI. Ako i posle toga nevolite Rossija onda sa vama nesto nije u redu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Octobar 8, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dva fazona koja je Rossi izveo su me odusevila. Prvo, kada trci u WC nakon prolaska kroz cilj, a drugo, kada provoza sex lutku na motoru. Lud je! Procitajte ovo:) http://www.automoto-sport.com/motorazno.php?strana=13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Octobar 17, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najjaca scena bila kad je pokazao prst onom seljaku Biaggiju, kad ga je pretekao (posto je Max vec pokusao da ga laktom izgura sa staze...). E to je pravi borac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 15, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam trebao, da dobijem film. Ali sta cu kada jos ni jednom nisam mogao da uskladim raspored sa Pablovim. Nego Peco, mogo si doneti disk na fax. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Novembar 15, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislis mogao bih doneti kad bi ga i ja imao :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 15, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Eh, drage moje kolega masinci, pa ja imam taj disc I naravno da mogu da vam ga donesem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...