Ludiserviser 1 Napisano Septembar 19, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite na smetnji ali malo sam sjebo moju masinu pa me sad interesuje dali moze koja druga masina da se uklopi u ram od zxr750 odprilike...ZX9R ILI ZZR1100 ILI TAKO NESTO SLICCNO unaprijed hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Septembar 19, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan probaj u garazi a ovde reci nesto o sebi i u svakom slucaju dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Septembar 19, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze od zx9 http://homepage.ntlworld.com/webzxr/zxr750r/Features/91zxr7-9.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Septembar 19, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Budi malo precizniji sta se konkretno desilo , mozda ima i drugacijih opcija od zamene masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan imas ovde clana MCMracing koji je ubacio masinu od devetke, ide sraf na sraf valjda, devetka je i nastala tako sto je razbusena maasina od sedmice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan moze,malo ima gimnastike ali moze.u principu svaka masina moze,bitno je da lanac bude u pravcu e sad samo je pitanje da li se i koliko to tebi isplati i da li si voljan za takav maraton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan da li to vazi za svaki zxr750 ???ja imam zxr750h 89god :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Evo juce sam bio kod majstora i otvorili masini samo jedan klip je crko 4 ventila i pumpa od ulja i mora malo glava od motora da se radi na taj klip gdje je on to smrvio a pumpa od ulja je valjda crkla zato sto je usisala dio od klipa i zablokirala drugo je sve u reduuu....Nasao sam br tel od jednog majstora u BEOGRADU TJ MJESTO SURCIN AKO GA KO Zna NEK MI JAVI...On mi je reko...NOVU PUPMU OD ULJA NOVU GLAVU SA VENTILIMA KLIP I BLOK CILINDRA SVE OD NEKOG NJEGOVOG MOTORA ZXR-A i da mi sklopi za 400E...STO VI MISLITE O OVOME DA JA RADIM ILI NE????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan imas ovde clana MCMracing koji je ubacio masinu od devetke, ide sraf na sraf valjda, devetka je i nastala tako sto je razbusena maasina od sedmice... Nije baš sve isto,čak i različita godišta ZXR-a 750 imaju neke različite nosače,ali to ne znači da se ne može štošta nakarabudžiti u ZXR-ovu ramu samo treba sve prilagoditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan imas ovde clana MCMracing koji je ubacio masinu od devetke, ide sraf na sraf valjda, devetka je i nastala tako sto je razbusena maasina od sedmice... Nije baš sve isto,čak i različita godišta ZXR-a 750 imaju neke različite nosače,ali to ne znači da se ne može štošta nakarabudžiti u ZXR-ovu ramu samo treba sve prilagoditi. nisam ni mislio da svaka devetka paše u svakog zxr-a. ima sve lepo objašnjeno u linku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...